ESC 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]ette årets Eurovision Song Contest var så spennende! Jeg hadde virkelig håpet på at Ukraina skulle vinne, og ble så glad for at de vant. Det var virkelig vel fortjent. Hva mener dere? Jeg ble nesten rørt til tårer av den låten… Selvom jeg er i mot bruk av så åpenbar politikk i Eurovision Song Contest, så synes jeg virkelig at Ukraina var i en liga for seg selv i år. Jeg likte også Australia, Bulgaria og Belgia godt. Kvelden ble bra med god mat og flotte folk!

 

12 kommentarer om “ESC 2016

  1. Mine klare favoritter under årets ESC var Østerrike og Belgia, men jeg hadde også skikkelig sansen for blant annet Australia og syns generelt sett at det var mange gode låter i år. Ukraina var for øvrig ikke blant sangene jeg likte aller best, men jeg syns likevel det var en interessant, fascinerende og ikke minst viktig låt og det føltes politisk og symbolsk riktig at de slo Russland i siste sekund. Jeg syns ellers stemmingsdelen i år var den mest spennende ever selv om det varte frustrerende lenge.

    Det så veldig godt ut med alt det fine dere hadde å spise og så fint at du hadde en trivelig kveld :)

  2. Det var mye godt på bordet der altså!

    Vi holdt med Bulgaria her i gården, men synes ellers at det var enn litt kjedelig konkurranse i år, litt tamme deltagere (det var riktignok noen litt sære bidrag i semifinalene). Men hadde også en fin kveld med god mat og hyggelig selskap. Ble jo utrolig spennende på slutten med den nye poengopptellingen.

    1. Australia er kanskje den største tilhengeren av ESC av alle. Sikkert mer enn noe annet europeisk land. Jeg synes det er kjempegøy at de er med, hehe.

  3. Ukraina, Bulgaria og Australia var blant favorittene! Så jeg er kjempefornøyd med årets ESC-finale! Hihi :-D Gleder meg allerede til neste år!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.