Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

ESC 2016

16. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]ette årets Eurovision Song Contest var så spennende! Jeg hadde virkelig håpet på at Ukraina skulle vinne, og ble så glad for at de vant. Det var virkelig vel fortjent. Hva mener dere? Jeg ble nesten rørt til tårer av den låten… Selvom jeg er i mot bruk av så åpenbar politikk i Eurovision Song Contest, så synes jeg virkelig at Ukraina var i en liga for seg selv i år. Jeg likte også Australia, Bulgaria og Belgia godt. Kvelden ble bra med god mat og flotte folk!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Renate

  Takk for en hyggelig kveld! <3 (Heh, igjen, sorry for at jeg ble så fjern på slutten, hahaha.)

  16. mai 2016 at 3:09 pm Reply
  • Caroline

   Haha, tror vi alle ble det ;)

   16. mai 2016 at 7:29 pm Reply
 • tankemonolog

  Mine klare favoritter under årets ESC var Østerrike og Belgia, men jeg hadde også skikkelig sansen for blant annet Australia og syns generelt sett at det var mange gode låter i år. Ukraina var for øvrig ikke blant sangene jeg likte aller best, men jeg syns likevel det var en interessant, fascinerende og ikke minst viktig låt og det føltes politisk og symbolsk riktig at de slo Russland i siste sekund. Jeg syns ellers stemmingsdelen i år var den mest spennende ever selv om det varte frustrerende lenge.

  Det så veldig godt ut med alt det fine dere hadde å spise og så fint at du hadde en trivelig kveld :)

  16. mai 2016 at 4:09 pm Reply
  • Caroline

   Belgia var skikkelig fresh! :D

   16. mai 2016 at 7:29 pm Reply
 • Kristine

  Det var mye godt på bordet der altså!

  Vi holdt med Bulgaria her i gården, men synes ellers at det var enn litt kjedelig konkurranse i år, litt tamme deltagere (det var riktignok noen litt sære bidrag i semifinalene). Men hadde også en fin kveld med god mat og hyggelig selskap. Ble jo utrolig spennende på slutten med den nye poengopptellingen.

  16. mai 2016 at 5:08 pm Reply
  • Caroline

   Ja, jeg elsket poengopptellingen!

   16. mai 2016 at 7:29 pm Reply
 • victoria

  Asså, ESC er for Europa, hvor kommer Australia med inn i bildet? Akk. Nytt år, nye regler. Heldigvis holder jeg meg unna slikt :b

  16. mai 2016 at 10:58 pm Reply
  • Caroline

   Australia er kanskje den største tilhengeren av ESC av alle. Sikkert mer enn noe annet europeisk land. Jeg synes det er kjempegøy at de er med, hehe.

   17. mai 2016 at 9:33 am Reply
 • Elena

  Ukraina, Bulgaria og Australia var blant favorittene! Så jeg er kjempefornøyd med årets ESC-finale! Hihi :-D Gleder meg allerede til neste år!

  17. mai 2016 at 1:07 pm Reply
  • Caroline

   Me too!

   17. mai 2016 at 10:01 pm Reply
 • Milla

  Oh lord. Det såg så himla godt ut detta her. Fikk vann i munnen!!!

  17. mai 2016 at 6:38 pm Reply
  • Caroline

   :D

   17. mai 2016 at 10:00 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.