En slags bokklubb

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har meldt meg inn i en slags bokklubb. Jeg tror aldri jeg har vært med i en bokklubb før, og det er superstas! Det er min favorittblogger gjennom alle tider, Siri, som har laget klubben. Alle, absolutt alle, bør lese bloggen hennes. Den er mer enn fantastisk. Uansett, Siri har laget en slags bokklubb som nå har fått nesten 90 (!) medlemmer! Nå leser vi boken «Vente, blinke» av Gunnhild Øyehaug, og vi leser ganske sakte så det er bare å henge seg på om dere vil. Vi har en Facebook-side der vi diskuterer boken, og det er en veldig interessant opplevelse å se hva alle mener og tenker. Det blir på en måte en mer innholdsrik leseropplevelse. Så dette er et torsdagstips til dere som liker å lese.

Her i Bergen er det forresten herlig vær. Jeg har ligget litt på verandaen og lest, og jeg tror jeg må kjøpe meg en solseng. I tillegg til å lese «Vente, blinke» av Gunnhild Øyehaug så hører jeg «Min kamp» av Karl Ove Knausgård på lydbok. Jeg ligger langt etter på hvor mye jeg vil lese i år, så jeg tror jeg må ta noen skippertak i sommer! Hva leser du for tiden?

Foto: Siri Vilberg.

10 kommentarer om “En slags bokklubb

  1. Åh så morro med bokklubb. Eg huske eg va med i ein som tenåring. Detta e jo ikje det samma, men det virke jo kjempegøy. Sko ønska eg va glad i å lesa bøker ;)

    // Tusen tusen takk vakre Caroline. Dine ord betyr så utrolig mye for meg, du ane det ikje <3 <3 <3

  2. Kjenner meg igjen i solsengvurderingen. Eller, akkurat nå leser jeg ingenting, men når jeg leser på verandaen har jeg bare fire puter som jeg danderer kroppen oppå. Det funker til en viss grad :p

  3. Bokklubb er gøy! Er med i en Yogi Book club på Facebook og Instagram der vi leser yoga-relaterte bøker, det er veldig fint å ha noen å diskutere med mens man leser. Har lest Vente, Blinke også, men jeg leser litt for mange bøker til at min elendige hukommelse klarer å huske så mye av de, med mindre jeg virkelig elsket de ^^ Leser minst 100 bøker i året, men det skal sies at jeg ikke gjør så mye annet :p Bruker eBokBib-appen veldig mye, anbefales hvis du ikke allerede bruker den! :)

  4. Akkurat nå leser jeg «Korrigeringer» av Jonathan Franzen. Har brukt en liten evighet, den er litt krevende og passer seg egentlig ikke som litteratur i eksamensperioden. Liker du Min kamp? Jeg har vel lest to av de for en del år tilbake, men burde jo strengt talt lese hele verket. Jaja, det blir neppe i år, da har jeg andre leseplaner :)

  5. Har nettopp besluttet å melde meg inn i «En slags bokklubb» selv. Har ikke begynt på boka enda, men leser selv veldig fort OG skal på biblioteket på lørdag så da kan jeg låne «Vente, blinke» der tenker jeg. Uansett kos med bøker, leser for øyeblikket «The last wild» av Piers Torday som er en engelsk barn og ungdomsbok som så langt er veldig interessant. Dessuten går det skikkelig bra meg lesemålet mitt for i år (har mål om å lese nærmere 100 bøker i år og er på bok 45 så yay) så hurra for litteratur <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.