Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Lyst på noe fint? Prøv CaseApp!

11. mai 2016

Sponset innlegg.

Jeg har totalt forelsket meg i fine iPhonedeksel med marmormotiv i det siste, og da ble jeg bare så utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å prøve ut CaseApp! Hos CaseApp.no kan du enkelt lage ditt eget mobildeksel eller skin til din datamaskin med deres unike designverktøy. Det finnes mobildeksel og skins til blant annet iPhone, Samsung Galaxy, iPod, iPad og Macbook. Både skins og deksel er lette å bytte, og de etterlater ingen merker. I tillegg så er de utrolig kjekke i og med at de beskytter mobilen din mot riper!

Nå kan du få hele 20 % rabatt ved å bruke rabattkoden 20CAROLINE! Koden varer ut hele mai, så her er det bare å sette i gang fantasien. Her kan dere se hva jeg har bestilt meg, og husk at ved å bruke rabattkoden vil dette koste henholdsvis 191 kr (for skin) og 159 kr (for deksel). Det synes jeg er rimelig for så fine produkter.

Skjermbilde 2016-05-11 kl. 13.51.15

Som muligheter i design kan du enten laste opp dine egne bilder og motiver, eller du kan bruke et av de mange designeksemplene som allerede ligger inne. Jeg må si at det ligger veldig mye fint der! Og kanskje du har lyst å ha bilde av barnet ditt, kjæresten din, hunden din eller noe annet som er personlig for deg? Da er det bare å laste opp de bildene du skulle ønske. Det er veldig enkelt å sette motivene inn i designverktøyet. Neste gang tror jeg at jeg skal bestille meg et deksel med bilde av katten min. Eller kanskje noe relatert til Harry Potter eller Nintendo? Det er jo så mange muligheter!

Se på noen av de fine mulighetene du har hos CaseApp:

eksempler

eksempler2

Jeg gleder meg til å vise dere produktene mine når de kommer i posten!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Elena

  Wow! Så mye fint! ❤️ Jeg vil ha noe nytt!

  11. mai 2016 at 2:17 pm Reply
  • Caroline

   I know!

   11. mai 2016 at 2:58 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.