Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Bursdagshelg!

1. mai 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]a, da var jeg plutselig i slutten av 20-årene. Hvor rart er ikke det? Jeg skulle gjerne vært 18 år igjen, men 27 år er også ganske fint. Og heldigvis er jeg tusen ganger smartere nå enn jeg var når jeg var 18 år… Lurer på om jeg tenker sånn når jeg blir 37 år og? At jeg er mye smartere enn når jeg var 27 år? Håper det! Helgen min har vært veldig fin, på tross av at både jeg og Jørgen fremdeles er syk. På bursdagen min stelte Jørgen i stand med verdens beste sjokoladekake og hjemmelaget kebab. Vi så Friends og hadde det veldig fint.

Merker dere noe nytt med bildene mine, eller? Jeg har nemlig fått et nytt objektiv i bursdagsgave! Min familie må være verdens beste, og nå er objektivet M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 mitt! Det er et objektiv som tar mye bedre bilder i dårligere lys og som også egner seg veldig godt som portrettobjektiv. Sammen med det jeg allerede har (M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R) har jeg nå en fin liten begynnelse på objektivsamlingen min. Jeg har alltid sagt at jeg en dag vil gå tilbake til speilreflekskamera, men jeg tror jeg har skiftet mening. Nå har jeg blitt veldig glad i mitt Olympus PEN E-p5. Jeg fikk også noen gavekort, blomster og penger. Jeg har allerede brukt et av gavekortene (tusen takk Cecilie) på denne genseren og dette smykket. Det fineste av alt var kanskje gaven jeg fikk av broren min. Han hadde virkelig lagt ned mye tid og omtanke i en spillpakke til meg, med mange av mine favorittspill fra tiden med Nintendo 64. Føler meg så utrolig heldig at jeg blir helt rørt. Her kommer noen bilder jeg har tatt med det nye objektivet mitt!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Alva

  Bildene dine er virkelig fine nå! Du er så heldig som har en så nydelig familie :)

  1. mai 2016 at 1:20 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk :)

   1. mai 2016 at 4:02 pm Reply
 • Eirin Lavine

  Gratulerer med dagen! :)

  1. mai 2016 at 4:04 pm Reply
  • Caroline

   Takk :)

   1. mai 2016 at 4:04 pm Reply
 • Kristine

  Gratulerer med nytt objektiv – det er gøy når det føles som om optikken spiller på lag ;) Og genseren du har kjøpt! En sånn vil jeg også ha altså!

  Hva slags fyll er det forresten i den kaka/browniesen? Så så godt ut.

  1. mai 2016 at 6:24 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D Fyllet var 300 g melis, 2 ts vaniljesukker og 4 ss Oboy-pulver. Så rørte jeg forsiktig inn 100 g smeltet smør og til slutt 4 ss melk.

   1. mai 2016 at 7:06 pm Reply
 • Carina Behrens

  Gratulerer så mye med dagen som var, og for noen fine bilder. Gleder meg til å se mer!

  1. mai 2016 at 6:28 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   1. mai 2016 at 7:07 pm Reply
 • victoria

  aiaiaiiii, <3 nå blir bildene dine enda bedre </3

  2. mai 2016 at 12:50 am Reply
  • Caroline

   ?

   2. mai 2016 at 9:54 am Reply
 • Renate

  Åå, gratulerer med nytt objektiv! :D Bildene ble kjempefine!

  2. mai 2016 at 8:17 am Reply
  • Caroline

   Takk! :)

   2. mai 2016 at 9:53 am Reply
 • stinefriis

  Så deilig med høyt blendertall! Gratulerer masse med dagen som var<3

  2. mai 2016 at 12:51 pm Reply
  • Caroline

   Takk :)

   2. mai 2016 at 7:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.