Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Uke 13

4. april 2016

[su_dropcap style=»simple»]U[/su_dropcap]ke 13 var slett ingen ulykkesuke for min del. Jeg fikk til mye, og jeg er stolt. Mer om det i listen under her snart. Først må jeg bare si tusen takk for fine kommentarer for tiden! Jeg blir alltid utrolig glad når jeg ser at jeg har fått kommentarer fra dere. Fortsett gjerne med det. Nå skal jeg straks ut av døren til flere avtaler, må løpe litt fra en avtale som er på den ene siden av byen og over til en annen side av byen, ha ha. Og i ettermiddag skal jeg på date med Jørgen, det gleder jeg meg veldig til. Mandag er den beste dagen! Forrige uke var slik:

 • Fikk trent tre ganger. Svømte 1000 meter på mandag, trente litt styrke og cardio på onsdag og trente intervaller på lørdag.
 • Var hos øyelegen for å ta et lite inngrep, men fant ut at jeg ikke trengte det. Phu, da ble jeg lettet. Jeg trodde jeg hadde en kul under øyelokket, men det viste seg å være et arr på øyet. Nå må jeg kjøre på med kunstig tårevæske og avlastning med briller i stedet for kontaktlinser en stund.
 • Spiste mye mer grønnsaker enn jeg er vant til, og det føles godt! Kjørte på med karse, paprika og agurk på alle knekkebrød, masse grønt til middagene og også en god del smoothies.
 • Fikk gjort masse bra på jobben. Du vet, de dagene der du har energi og giv til å gjøre mye.
 • Lo veldig mye. Det er noe som gjør livet bedre.

Foto: Reza Shayestehpour.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • victoria

  Å le er jo det beste :D

  4. april 2016 at 2:37 pm Reply
  • Caroline

   Det ér jo det!

   4. april 2016 at 6:57 pm Reply
 • Marthe

  Gratulerer med ei flott veke, og så bra du slapp operasjon!

  4. april 2016 at 4:45 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   4. april 2016 at 6:56 pm Reply
 • Lisa

  Fin uke <3

  4. april 2016 at 8:29 pm Reply
  • Caroline

   Oh, yes!

   4. april 2016 at 8:32 pm Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Så fint! Du er god.

  5. april 2016 at 10:26 am Reply
  • Caroline

   Aw, takk!

   5. april 2016 at 1:51 pm Reply
 • im

  Sånne uker er så digg! Lenge siden jeg har hatt en slik uke selv., kanskje neste uke blir slik? He he. *fingers crossed*

  5. april 2016 at 7:32 pm Reply
  • Caroline

   Ja, krysser fingrene for det!

   6. april 2016 at 9:19 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.