Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #26

26. april 2016

Foto: Abigail Keenan.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Milla

  Avogte sko eg ønska at Peder Tjøs va min psykolog. Men så komme eg på at eg har jo ein ganske bra ein fra før av. Og for noen magiske bilder av spøkelsesbyen Pripyat. Fikk lyst te å reisa der ein gong.

  // TAKK, så hyggelig å hørra <3

  27. april 2016 at 6:39 am Reply
  • Caroline

   Han virker som en fantastisk psykolog!

   27. april 2016 at 9:48 am Reply
 • Elena

  Oo, her var det masse bra! Ble litt trist da jeg leste at flere og flere yngre kutter ut bloggingen ?

  Ha en fin dag ?

  27. april 2016 at 6:54 am Reply
  • Caroline

   Ja, trist!

   27. april 2016 at 9:47 am Reply
 • Røverdatter

  Peder Tjøs virker dyktig. En veldig god serie som jeg tror har lært oss mye.
  Elsker innlegget til norsklæreren. Hun har så forbaska rett. Og jeg tror hun har rett i en litt videre forstand; vi lærer ikke lenger rettskriving via bøker i den grad vi gjorde før. Vi lærer rettskriving av hverandre via blogger. Og akkurat det skremmer meg litt. Samtidig gir bloggskriving en viss grad skrivetrening, så noe positivt får man jo ut av det.

  Om du vil se en spennende dokumentar der denne spøkelsesbyen blir nevnt kan jeg anbefale The Russian Woodpecker. Jeg får rett og slett frysninger.

  27. april 2016 at 10:55 am Reply
  • Caroline

   Jeg skriver veldig mye feil selv, så jeg prøver å lese meg litt opp i grammatikkbøker. Tror ikke blogger er rett plass å lære. Takk for tips!

   27. april 2016 at 11:01 am Reply
 • tankemonolog

  Fine tirsdagstips, likte særlig bildene av de flotte trærne i og med at jeg blir mer og mer glad i trær :) Burde ellers ta meg sammen etter hvert og se mer av Game of Thrones, men jeg vil ikke betale for HBO Nordic i tillegg til Netflix og jeg vil ikke laste ned og følgelig blir det ikke prioritert. Men en eller annen gang skal jeg nok prøve å få meg mer enn første sesong tenker jeg. Ellers synd at mange kutter ut bloggingen, jeg merker at jeg får veldig mye ut av bloggingen når jeg husker på å gjøre det for min egen del og ikke henger meg for mye opp i ting som når jeg får lite kommentarer og slikt. Ha ellers en fin dag =D

  27. april 2016 at 1:32 pm Reply
  • Caroline

   For en fin kommentar! Jeg setter stor pris på kommentarene dine!

   27. april 2016 at 1:48 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.