Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Spørreundersøkelse & Opprydding

18. april 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har fått mange nye følgere i det siste, det er så utrolig gøy! Hei alle sammen! Om du er en av de nye følgerne mine kan du lese litt om hvem jeg er her. I det siste har jeg tenkt mye på hvordan min blogg kan være en plass folk kan lære, reflektere, smile og inspireres. Det er vanskelig å skille seg ut i dagens bloggsamfunn, og mange kopierer hverandre (ofte med godt hell). Jeg vil gjerne være en annerledes stemme. Det innebærer ofte at man må være kreativ, men det er en spennende prosess. Og noen ganger kan det bety at man blogger sjeldnere, men bedre. Når man ikke blogger på fulltid, men kun som hobby, så er det begrenset hvor mye tid man kan legge ned. Derfor vil jeg at den tiden jeg legger ned i bloggen er lystbetont og en fritidssyssel som gir meg noe.

Jeg har startet med å rydde litt på bloggen, og skal fortsette med det fremover. Jeg har blant annet fått hjelp av min fetter til å lage helt nytt mobildesign til bloggen, kanskje du ser det om du leser på mobilen nå? Si i så fall gjerne i fra hva du synes. Jeg er veldig fornøyd! I dag vet jeg at veldig mange leser på mobil fremfor data, og da er brukervennlighet utrolig viktig. Jeg har også ordnet på siden min med oppskrifter, laget en side der jeg gjerne vil at dere skal introdusere dere og en side der jeg skal legge inn anbefalte innlegg etterhvert. Jeg fikser også gamle blogginnlegg og legger inn SEO-innstillinger og bilder. Det foregår rett og slett en vårrengjøring på bloggen, ha ha!

Jeg har laget en spørreundersøkelse, og jeg blir veldig takknemlig om dere tar dere litt tid til å svare på spørsmålene. Jeg limer inn undersøkelsen under her, men om du leser på mobil kan det hende du ikke finner den. Da kan du trykke på denne linken. Og tusen takk for at dere leser bloggen min!

Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker

Foto: Abigail Keenan.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Victooriiiaaaa

  Bra mobilside! :D

  18. april 2016 at 5:51 pm Reply
  • Caroline

   Takk :D

   18. april 2016 at 7:11 pm Reply
 • Martha

  Veldig fint mobildesign! Angående undersøkelsen så hadde det kanskje vært bedre om man kunne krysset av flere av alternativene på spørsmål 1, for det er flere av innleggene jeg ville lest. Eller er det er meningen at vi skal velge ett?

  18. april 2016 at 7:22 pm Reply
  • Caroline

   Gikk ikke det? Jeg hadde egentlig merket av at man skulle kunne svare flere… Hm, rart.

   18. april 2016 at 7:23 pm Reply
   • Martha

    Veldig rart. Jeg får det ikke til i hvert fall, verken på mobil eller pc.

    19. april 2016 at 10:13 pm Reply
    • Caroline

     Ser nå at det ikke funker her heller. Så dumt… Men takk for at du sa i fra!

     20. april 2016 at 10:01 am Reply
 • Milla

  Bra mobilside, mye bedre enn før. Så klapp deg sjøl og dei som hjalp deg på skuldrå for det :)

  19. april 2016 at 11:45 am Reply
  • Caroline

   Yei takk!

   19. april 2016 at 12:12 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.