Salg på ASOS.com

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er det stort salg hos ASOS.com, min favorittbutikk på nett for å kjøpe klær. Som regel har de gratis frakt også, det er perfekt! Husk at du ikke kan kjøpe for over 350 norske kroner, som er tollgrensen til Norge. Jeg har plukket ut noen favoritter i både plus size og vanlige størrelser. Og… Jeg må bare vise dere først hva jeg fikk i posten i dag! Jeg har den på meg nå, er den ikke stilig!? Jeg elsker den! Dere må fortelle meg hvilke dere liker best? Dette innlegget viser forresten veldig hvilken klesstil jeg har.

Trykk på bildene om du ønsker å komme til produktene.

Plus size

Vanlige størrelser

 

10 kommentarer om “Salg på ASOS.com

  1. Oi, her var det mye stilig! Mine favoritter er de to blå kjolene og den hvite og sorte «kjolen» med bokstaver på! :-D

  2. Man KAN handle for over 350, men man vil få et forenklet tollgebyr på kr 140 pluss moms på 25% av summen man har handlet for… Så det blir dyrere, men noen ganger er det verdt det ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.