Monki!

15. april 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har forelsket meg helt i et klesmerke som ikke fører min størrelse, sukk! Men, jeg vil likevel vie litt plass til Monki! De selger jo faktisk andre ting enn klær også, pluss at nå har jeg enda større grunn til å klare å gå ned litt mer i vekt. De bildene jeg skal vise dere nå er virkelig min klesstil, en stil jeg håper jeg kan kle meg i en dag! Monki sender dessverre ikke til Norge som jeg har sett (korriger meg gjerne), men jeg har funnet noen butikker som selger Monki. Blant annet finner du en del hos ASOS.com, yei! Og Monki har også egne butikker i Norge, blant annet i Oslo og Bergen. Jeg har linket bildene til ASOS.com der du kan bestille dem der, ellers kan du kanskje finne dem i de utvalgte butikkene.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Elena

  Å, var ofte innom Monki da jeg bodde i Oslo! SÅ mye kult! :)

  15. april 2016 at 5:52 pm Reply
  • Caroline

   Oh, heldig!

   15. april 2016 at 7:23 pm Reply
 • Milla

  Eg og digge Monki. Men eg finne lissom aldri no som e fint te min passform eg heller. Og det e litt trist syns eg.

  // Tusen takk :)

  16. april 2016 at 12:01 pm Reply
  • Caroline

   Ja, veldig trist!

   16. april 2016 at 3:47 pm Reply
 • Ingrid

  De har også butikk i Trondheim! :-) På Mercur Kjøpesenteret. Ligger i Nordre gate.

  13. september 2017 at 7:43 am Reply
  • Caroline

   Kult :D

   15. september 2017 at 10:50 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.