Monki!

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har forelsket meg helt i et klesmerke som ikke fører min størrelse, sukk! Men, jeg vil likevel vie litt plass til Monki! De selger jo faktisk andre ting enn klær også, pluss at nå har jeg enda større grunn til å klare å gå ned litt mer i vekt. De bildene jeg skal vise dere nå er virkelig min klesstil, en stil jeg håper jeg kan kle meg i en dag! Monki sender dessverre ikke til Norge som jeg har sett (korriger meg gjerne), men jeg har funnet noen butikker som selger Monki. Blant annet finner du en del hos ASOS.com, yei! Og Monki har også egne butikker i Norge, blant annet i Oslo og Bergen. Jeg har linket bildene til ASOS.com der du kan bestille dem der, ellers kan du kanskje finne dem i de utvalgte butikkene.

 

6 kommentarer om “Monki!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.