Mine favoritt-podcaster

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]odcast er virkelig inn i tiden og det finnes mye gull der ute. Jeg har hørt på mye forskjellig, men har landet på noen favoritter jeg jevnlig lytter til. For meg er det viktig at en podcast engasjerer, underholder og gjerne lærer meg noe eller gir meg noe. Og jeg liker også at episodene kanskje ikke er alt for lange. Jeg vil gjerne høre om deres topp tre favoritter! Kan dere ikke legge igjen en kommentar med dem? Her er mine favoritt-podcaster (trykk på bildene for å komme til podcasten):

Terapi

Venninna di

Mariell og Sara

Ingefær podcast

Krisemøte

Ettersmak

BokPod

Lørdagsrådet

Dine Penger – Pengerådet

Idas dagbok

Det finnes ingen dumme spørsmål

Foto: Corey Blaz.

14 kommentarer om “Mine favoritt-podcaster

  1. Tror faktisk ikke jeg har hørt noen av disse! :O Eller jo det har jeg! Hører jo på Mariell og Sara :D Podcast er gøy. Mine favoritter er 99% invisible, No Spoilers og Radiotjenesten.

  2. Takk for tips! Eg er på leit etter gode podcaster og har dei same kriteria som deg, så desse skal eg sjekka ut.

    Eg høyrer for tida berre på NRK her og nå – veldig interessant! Eg har alltid sett på NRK som ein «gamliskanal», men jammen har dei mykje bra, altså – både på (nett)tv og radio! Har verkeleg fått sansen for NRK dei siste åra.

  3. Min yndlingspod vil alltid være Radioresepsjonen, men siden de ikke sender i øyeblikken kan jeg nevne tre andre. I tilfeldig rekkefølge: Krisemøte, Strangers (av Lea Thau) og Politikken dokumentar / Politikken & Third ear.
    Men for å høre politikkens podkaster skal man nok være riiimelig god i dansk.
    Klem fra blaamerker :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.