I april vil jeg…

 • Feire 2-års bryllupsdag med Jørgen på mandag, og spise byens kanskje beste burger.
 • Fylle 27 år, og forhåpentligvis feire det litt.
 • Feire at Jørgen blir 32 år.
 • Gå på fotosafari i Bergen.
 • Trene to til tre ganger i uken.
 • Spise frokost med venninner.
 • Gå på show med Sofie.
 • Dra på kino med Jørgen.
 • Ha filmkveld med venner der vi ser «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?».
 • Se «Harriet the spy» fordi jeg er nostalgisk for tiden.
 • Begynne å se Disney-klassikerne mine.
 • Lese to bøker.
 • Lage sjokoladekaker.

 

16 kommentarer om “I april vil jeg…

 1. MEEEEELON! Ja, gå på fotosafari, jeg vil se Bergen. JEG TRENGER BERGEN. Ja, ro ned nå. BEEEERGEEEEEN, been so long since I’ve seen you :( ARISTOKATTENE, åh jeg må få sett den snart, bare for å se EDGAR, han er så fantastisk.

 2. Så morsomt at dere begge to har bursdag OG at dere har bryllupsdag i samme måned! ^^ Håper du får en kjempefin april, Caroline!

 3. I April skal eg:
  – Fylle 24 år.
  – Gå 10 mil, vertfall prøve (har ikkje meld meg på facebook eventen som så mange andre, i tilfelle eg ikkje får det til)
  – Få nokre fine turar, og ta bilder til Instragram’en min
  – Prøve å lese ferdig boka eg held på med, «Engletreet» av Lucinda Riley

 4. Ja te fotosafari i Bergen. Eg vil se mær av byen din :D Håpe du får te alt som står her.

  // JA, Grey’s Anatomy. Finfin serie. Det tok lång tid før eg klarte å se det igjen, for det e mye kreft i den serien, og itte mamma så blei det ekstra vanskelig å se det. Men nå, når eg har det litt på avstand, då like eg det igjen. Også har det noe med at eg og mamma så det mye sammen og. Men åh. For ein serie. Og musikken.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.