Hårete og små mål i 2016

4. april 2016

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har alltid følt at det å sette seg mål både er vanskelig og skummelt. Tenk om jeg ikke når dem? Eller de er for store og for urealistiske? Vel, noen ganger tror jeg det hjelper å rope dem ut og sette i gang. Her er noen litt hårete mål, og noen mindre hårete mål, som jeg har for 2016. Lag gjerne en slik liste, du også, og pling meg så jeg kan se den. Eller skriv den i kommentarfeltet, jeg elsker kommentarer!

 • Ta noen fine bilder jeg kan dele på Unsplash-kontoen min.
 • Lese «Godt språk» av Helene Uri, og forhåpentligvis lære meg å skrive bedre.
 • Bli en av de 200 mest leste bloggene i Norge (jeg går etter denne blogglisten og ligger an sånn her), og ligge der i minst en uke sammenhengende. Hjelp, det er et skummelt mål.
 • La 90 % av alle bilder jeg bruker på bloggen være mine egne.
 • Lage en sang.
 • Se Gudfaren (1, 2 og 3), Kill Bill og Casablanca.
 • Kjøre bil alene i Bergen.

Foto: Amelia Bartlett.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

16 Comments

 • Kristine

  Heier på deg! :) Helene Uri om “Godt språk” så jeg forresten på God Morgen Norge tidligere i vinter. Da lærte jeg at “forlover” uttales med trykk på første stavelse hvis man skal gjøre det korrekt. Så sykt – er jo ingen som gjør det :P
  Og hva er Unsplash, forresten? Der har jeg tydeligvis gått glipp av noe!

  4. april 2016 at 8:22 am Reply
  • Caroline

   Å, så sært. Altså FORlover? Haha, rart. Unsplash er en side der man kan bruke bilder gratis, og man kan også laste opp egne bilder som andre kan bruke. En stor dele-tjeneste rett og slett :)

   4. april 2016 at 8:38 am Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  Spennende mål! Jeg heier på deg!
  Syns det er modig å dele hårete mål, da blir det litt mer press også, men det kan jo bare være fint :)

  4. april 2016 at 9:49 am Reply
  • Caroline

   Ja, jeg tror også det.

   4. april 2016 at 7:03 pm Reply
 • Martine "Lily"

  Høres ut som veldig gode mål, jeg tror helt klart du vil nå dem! Masse lykke til :) (spesielt med å kjøre alene i Bergen, jeg har kjørt én gang alene i Bodø, og det var skikkelig skummelt haha)

  4. april 2016 at 10:53 am Reply
  • Caroline

   Hehe, tusen takk!

   4. april 2016 at 7:03 pm Reply
 • Elena

  Lykke til med blogglisten! Det klarer du! ;)

  Mine mål for 2016:
  – Fortsette med armhevinger hver dag, har så langt tatt det hver dag siden 1.januar :o
  – Gå fra 70% til 100% (jobb)
  – Lese alle bøkene til Knausgård
  – Kjøre bil alene fra på motorvei (skummelt, har så angst for fart)
  – Ta masse bilder

  :-)

  4. april 2016 at 11:12 am Reply
  • Caroline

   Oh, fine mål!

   4. april 2016 at 7:03 pm Reply
 • victoria

  Unsplash, er det samme som Flickr?

  4. april 2016 at 1:00 pm Reply
  • Caroline

   Ikke helt. Det er en plattform der man kan bruke bilder gratis, og også dele sine egne bilder som andre kan bruke gratis :)

   4. april 2016 at 7:03 pm Reply
 • Carina Behrens

  Så kult mål å bli en av Norges 200 mest leste blogger – du ligger jo ganske godt an også! :D Selv ligger jeg visst kjempedårlig an, så jeg tror jeg må vente litt med akkurat det… Eller er det kanskje bedre å sette seg målet og jobbe bevisst mot det, til tross et godt stykke jobb unna? Og PS: Gudfaren-filmene må jeg også se…

  4. april 2016 at 1:36 pm Reply
  • Caroline

   Jeg sier go for it!

   4. april 2016 at 7:02 pm Reply
 • Marte

  Jeg har to mål for 2016.
  Det ene er å bli en brukbar sykepleier. Begynte i min første jobb i desember og har virkelig lært mye, men det er alltid mere å hente.
  Det andre er å delta i marathonsvømming, dvs. 10 km +. Som rutinert inne- og utesvømmer er det ikke spesielt hårete, men jeg har jo aldrig gjort det før. Dessuten har vanskelighetsgraden økt veeeldig når jeg fikk fast jobb og har mye mindre overskudd til trening enn tidligere. Målet er en gjennomkjøring eller flere i sommer, toppresultatene må komme senere.
  Klem fra blaamerker :)

  4. april 2016 at 2:04 pm Reply
  • Caroline

   For noen fantastiske mål, masse lykke til!

   4. april 2016 at 7:02 pm Reply
 • neverendingcircles

  Det er gøy med mål! Lykke til med å nå dine :)

  5. april 2016 at 6:33 am Reply
  • Caroline

   Takk :D

   5. april 2016 at 7:24 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.