Bilder fra den siste tiden

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er jeg plantet i sofaen og veldig klar for helg. Hele kroppen skriker etter hvile etter en lang uke. Har dere hatt følelsen av at man ikke har tid til å rekke over alt man skal huske på å gjøre? Ja, selvfølgelig har dere det. Og dere kjenner følelsen. Så nå skal jeg prøve å slappe av i helgen, selvom jeg ikke er noe god til det. Her er noen bilder fra den siste tiden, med fine øyeblikk.

Påskemiddagen med familien i nord.

Jørgen og mamma, og frokostbordet som mamma alltid steller i stand.

Verdens dårligste nordlysbilde, men det var så fint å se det igjen!

Fine nord.

Oss.

Sofie, verdens fineste.

Jeg og søsteren min, Sandra, på trilletur.

Bestevenninnen min, Hilde-Lise, og Sandra.

Mimi, familiekatten.

En katt vi møtte på tur.

En godbit på Café De 4 Roser i Harstad.

Oss igjen.

Hotell Ullensvang i Hardanger.

Fine Hardanger.

Landet vårt.

 

8 kommentarer om “Bilder fra den siste tiden

  1. Fiine bilder! Fikk litt vintage/analog følelse av noen av de. Digger det! Ser ut som en veldig fin tid du har hatt i nord, og i Hardanger! Fortsatt god helg, fine deg <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.