Bilder + helgefølelse

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]ørdag, dere! Lørdager er som regel fine dager. Jeg har foreløpig brukt dagen min på å sove lenge, lese litt i «Godt språk» av Helene Uri, se reprise av Beat for Beat og Idol, bestille meg denne buksen og denne genseren, hente pakke fra iHerb, spise på Bien Snackbar med Jørgen og nå ser vi fotballkamp. Jørgen er, som alle bergensere med respekt for seg selv, stor Brann-supporter. Akkurat nå leder Brann 2-0 over Sogndal, så det ser bra ut. Krysser fingrene! Håper dere også har en fin lørdag. Vi skal snart se på Adresse Stockholm og Norges tøffeste, kanskje etterfulgt av en film eller noen episoder av Friends. Apropo, jeg har så lyst til å besøke Stockholm og København. Har aldri vært på noen av stedene! Krysser fingrene for at jeg får mulighet til en av dem i år en gang. Her kommer et lite bildedryss fra den siste tiden.

Dette er Krok og Krinkel Bokcafé, en av mine favoritter i Bergen. Jeg liker deres veganske chiligryte aller best.

Her er det vi spiste i dag på Bien Snackbar. Burgeren deres er god, men ikke den beste jeg har smakt. Pommes fritesen var helt vanlig. Løkringene er helt legendarisk, noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Og desserten, spesielt den med sitron, er også helt usedvanlig god. Så vet dere det! Neste gang skal jeg prøve veggisburgeren.

 

16 kommentarer om “Bilder + helgefølelse

 1. Åh, den veganske chiligryta til Krok og Krinkel <3 Og Bien Snackbar, der har jeg vært én gang! Men da spiste jeg ikke noe, hadde vært gøy å prøvd litt ut :)

 2. Skal SÅ prøve ut den veganske chiligryta!

  Eg spiste hamburger med blåmuggost på Bien. Sjølv synest eg burgarane var overprisa. 150 kr – utan noko tilbehør!!! Bestilte blåskjell som tilbehør då. Fekk sjukt mykje. Så, var digg.

 3. Nei og nei til Sogndal-Brann, altså. Må jo heie på tippeligabygda! :P
  Jeg får forsåvidt bare mer og mer lyst til å besøke Bergen for hver gang du legger ut bilder!

  1. Jeg bare redigerer alle bildene mine i VSCO-cam på telefonen. :) Tar bildene fra kamera til telefon og til nettet igjen.

    1. Jeg bruker litt forskjellig, men som regel filterne som heter A5, ACG, C1, C2, C3, F1, F2 eller F3. Så justerer jeg på skarphet, farger, matthet, eksponering og hvitbalanse :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.