Bildebonanza

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er en deilig dag i Bergen, det skal jeg love dere! På tross av sur vind så varmet solen godt, og jeg tror omtrent alt som kunne krype og gå av bergensere var ute i dag. Jeg og Jørgen tok oss en liten spasertur i et strøk som heter Møhlenpris, en av mine favorittplasser i Bergen faktisk. Det ble lunsj på kaféen nopel bopel, byens beste kafé i følge mange. Jeg synes det er så mange spennende mennesker der, mange som er tydelig hipster-inspirert med ullgensere i herlige mønstre og spennende uttrykk. Her er søndagens bildebonanza! Og som en beklagelse til alle andre byer i Norge; Bergen er den fineste byen i hele landet! Kanskje i hele verden. Spesielt i solskinn når det er vår.

 

14 kommentarer om “Bildebonanza

  1. Så fine bilder! Jeg håper jeg får sett mer av Norge snart, Bergen står helt klart høyt på lista over byer jeg gjerne skulle ha besøkt! :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.