Å trappe ned + bilder fra Bergen

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] det siste har jeg, egentlig uten å ha vært bevisst på det, trappet ned på sosiale medier. Det er ikke like viktig å poste innlegg på Instagram lenger, og jeg har ryddet opp i feeden. Det kan gå en dag i mellom hver gang jeg oppdaterer min Snapchat-story, og jeg går som regel igjennom Snapchat kanskje et par ganger om dagen. Jeg bruker generelt mindre tid og ressurser på det, og jeg tror at det hovedsakelig kommer av at jeg er sliten. Det skjer så enormt mye for tiden, og jeg prøver rett og slett å holde hodet over vann. I dag har jeg gått en lang tur med Jørgen i byen og her kommer i noen glimt fra dagen vår. Håper dere har en fin helg!

PS: ser du på bildene bloggere legger ut? Jeg har blitt flinkere til å virkelig studere dem, og man finner mye gull der ute altså!

 

12 kommentarer om “Å trappe ned + bilder fra Bergen

  1. For en deilig plass, skikkelig pene bilder :) Jeg er selv veldig inspirert til å ta en photowalk i min by, Ålesund, så snart jeg mener jeg har tid til det. Det slo meg i sta, at i løpet av de siste fire dagene har jeg bare forlatt huset en eneste gang, haha! Trives litt for godt med å ha fri. Det at du trapper ned er kanskje ikke så dumt? Så kan man bruke tiden man sparer på å være i den virkelige verden litt mer ^^

  2. Så fine bilder du har tatt i gatene! Er det noen spesiell grunn til at alle de fargede vimplene er der? :) Bergen virker så trivelig – må komme meg en tur dit om ikke altfor lenge :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.