Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Å trappe ned + bilder fra Bergen

9. april 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] det siste har jeg, egentlig uten å ha vært bevisst på det, trappet ned på sosiale medier. Det er ikke like viktig å poste innlegg på Instagram lenger, og jeg har ryddet opp i feeden. Det kan gå en dag i mellom hver gang jeg oppdaterer min Snapchat-story, og jeg går som regel igjennom Snapchat kanskje et par ganger om dagen. Jeg bruker generelt mindre tid og ressurser på det, og jeg tror at det hovedsakelig kommer av at jeg er sliten. Det skjer så enormt mye for tiden, og jeg prøver rett og slett å holde hodet over vann. I dag har jeg gått en lang tur med Jørgen i byen og her kommer i noen glimt fra dagen vår. Håper dere har en fin helg!

PS: ser du på bildene bloggere legger ut? Jeg har blitt flinkere til å virkelig studere dem, og man finner mye gull der ute altså!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • HjertejubelNadia

  For en deilig plass, skikkelig pene bilder :) Jeg er selv veldig inspirert til å ta en photowalk i min by, Ålesund, så snart jeg mener jeg har tid til det. Det slo meg i sta, at i løpet av de siste fire dagene har jeg bare forlatt huset en eneste gang, haha! Trives litt for godt med å ha fri. Det at du trapper ned er kanskje ikke så dumt? Så kan man bruke tiden man sparer på å være i den virkelige verden litt mer ^^

  9. april 2016 at 9:06 pm Reply
  • Caroline

   Ålesund er jo en veldig vakker by, så det må du absolutt gjøre! :D

   9. april 2016 at 9:14 pm Reply
 • Victooriiiaaaa

  OH MY, dét var fine bilder det! skarpe og fine farger, faen, kan ikke iphonen min bare være som et kamera

  9. april 2016 at 11:07 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk :)

   10. april 2016 at 9:12 am Reply
 • Kristine

  Så fine bilder du har tatt i gatene! Er det noen spesiell grunn til at alle de fargede vimplene er der? :) Bergen virker så trivelig – må komme meg en tur dit om ikke altfor lenge :)

  10. april 2016 at 8:01 am Reply
  • Caroline

   Det var en barnefestival, men de har faktisk ofte vimpler eller andre ting der uten noen spesiell grunn.

   10. april 2016 at 9:12 am Reply
 • im

  Åå, det er så mange farger. Jeg blir så glad!

  10. april 2016 at 9:37 am Reply
  • Caroline

   Farger er fantastisk!

   10. april 2016 at 9:38 am Reply
 • Renate

  Ååå! Bergen <3 Jeg blir så glad på fine vårdager som dette! Bergen er vakker :)

  10. april 2016 at 2:34 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt :)

   10. april 2016 at 4:28 pm Reply
 • Milla

  Eg digge når du dele bildene dine, vil se mær!!! Veldig fine bilder asså. Likte at det va noe blått i nesten alle bildene ;)

  10. april 2016 at 4:58 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk!

   10. april 2016 at 5:00 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.