20 fun facts

 1. Jeg har nesten ingen bilder av meg selv.
 2. Jeg lager smoothie nesten hver dag.
 3. Når jeg besøker nye byer liker jeg å sjekke ut biblioteker.
 4. Så sant jeg kan så bruker jeg alltid sikkerhetsbeltet på bussen.
 5. Jeg har alle Disney-klassikerne.
 6. Jeg sover alltid med vifte om natten, til og med på vinteren.
 7. Jeg liker lukten av støvsugeren.
 8. Jeg ble født nesten helt blind på høyre øye.
 9. Jeg drikker ikke alkohol.
 10. Jeg liker å spise ostepop som har stått ute en dag.
 11. Jeg har ikke sovet en hel natt sammenhengende på mange år.
 12. Jeg har en fantastisk ektemann, føler meg som verdens heldigste.
 13. Jeg liker ikke å ha lange negler.
 14. Jeg er på topp mellom klokken 8 og klokken 12.
 15. Jeg liker virkelig ikke å gå på fjellet.
 16. Jeg elsker å spille volleyball.
 17. Min favorittsjanger innenfor musikk er EDM og pop.
 18. Jeg leser aller mest faglitteratur og såkalt non-fiction.
 19. Jeg liker best å ta bilder av mennesker.
 20. Jeg elsker Eurovision Song Contest.

Foto: Dino Reichmuth.

10 kommentarer om “20 fun facts

 1. Hver gang jeg besøker en ny by, må jeg alltid innom kirkene, ikke fordi jeg er kristen, men det er gravplassene som tiltrekker mest, ikke veit jeg hvorfor.

 2. Koffår har du nesten ingen bilder av deg sjøl? E det frekt av meg å spør om det? Eg og slite med søvn og takle heller ikje å ha lange negler. Når eg besøke andre byer så må eg innom ein bar å drikka øl. Gjerna utepils. Haha. Så spennanes e eg o.O Min favorittsjanger i musikk e indie og metal. Eg og like best å ta bilder av andre enn å bli tatt bilde av. Me e ganske like meg og deg tror eg. Hvis eg ein gong e i Bergen by så ska eg ta kontakt. Vil treffa deg ein gong ;)

  // Tusen takk for at du like bildene mine Caroline, eg blir så glad av å lesa det. Og takk for at du delte ein historie med meg, den va kort og vakker, nesten som et lite dikt <3

  1. Det blir liksom alltid til at jeg tar bilder av andre, og ingen tar av meg. Og jeg liker ikke så godt å ta bilder av meg selv, tror jeg. Men må gjøre det snart. Har jo nesten ingen, ha ha. Jeg er med på kaffe eller noe! :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.