Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

17. april 2016

17. april 2016

[su_dropcap style=»simple»]A[/su_dropcap]pril bare raser avgårde, og jeg fikk nesten litt sjokk over at vi allerede har kommet til 17. april. Det har vært en produktiv helg! I går var jeg og Jørgen på loppemarked for å se på bøker. Jeg fant meg en Astrid Lindgren bok med julefortellinger, en bok om Ole Brumm, «Innsirkling» av Carl Frode Tiller og «Du er ikke død før jeg slutter å elske deg» av Didrik Morits Hallstrøm. Deretter tok vi en tur på IKEA for å kjøpe denne stolen, duftlys og puffer. Og spise grønnsaksboller så klart. En pose med grønnsaksboller fra IKEA koster 89 kroner og den rommer nok grønnsaksboller til åtte porsjoner. Det er ganske bra. De står på menyen neste uke, for å si det sånn.

I dag har vi trent intervaller. Etter det har vi vasket og ryddet hele leiligheten og skiftet på sengen. Gleder meg allerede til å legge meg. Kan trygt si at jeg er sliten. Jeg gleder meg så utrolig mye til å spise bursdagsmiddag med Jørgen på Bien Bar neste uke. Har drømt om de løkringene de har helt siden jeg var der sist… Nå skal jeg spise lompechips, se på Friends og legge meg om ikke lenge.

Foto: Arno Smit.

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • stinefriis

  Bra bøker! Har lest litt i Innsirkling (fikk den på jobb), og det er jo så gøy fordi han skildrer Namsos. Hehe. Og DET er veldig gøy å kunne se for seg akkurat de stedene han skriver om.

  17. april 2016 at 9:12 pm Reply
  • Caroline

   Oh, så gøy!

   18. april 2016 at 8:58 am Reply
 • IM

  Det er så hyggelig å se etter bøker! Kjøpte med meg Snømannen og The Philosophers Stone på salg sist jeg var innom Notabene <3

  17. april 2016 at 9:20 pm Reply
  • Caroline

   Å, herlig!

   18. april 2016 at 8:57 am Reply
 • karen anna

  April har gått helt skummelt fort! Skjønner ingenting. Men altså åh, den stolen der <3 Har hatt lyst på en lignende en sååå lenge nå! Den var sykt fin.

  17. april 2016 at 10:01 pm Reply
  • Caroline

   Ja, elsker den!

   18. april 2016 at 8:57 am Reply
 • Hilde

  Elsker loppemarked, det er så mye morsomt å se på også finner man noen skatter innimellom :) Så fin stol dere har kjøpt, den så veldig behagelig ut.

  18. april 2016 at 6:11 am Reply
  • Caroline

   Den er veldig digg!

   18. april 2016 at 8:57 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.