Tre år

15. mars 2016

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag har jeg og Jørgen vært sammen i tre år. For meg er det faktisk veldig vanskelig å vite helt hva jeg skal skrive for å kunne uttrykke hvor fin disse tre årene har vært. Det er ganske ufattelig hvor høyt man kan elske et menneske, og at det går an å elske mer og mer for hver eneste dag. Når jeg tenker på hvor høyt jeg elsker Jørgen kommer tårene med en gang, det er den sterkeste følelsen jeg noen gang har kjent i hele mitt liv. Det var liksom oss fra første øyeblikk. Vi ble sammen mindre enn en måned etter vi ble kjent med hverandre, vi giftet oss etter ett år og det har aldri vært et spørsmål om vi skulle være sammen eller ikke. Det var oss, det er oss, punktum.

Tenk på alt vi har opplevd, alle rutiner som er innarbeidet. Alle minner som er skapt. Som da vi var på Band Of Horses-konsert, og skjønte at «No Ones Gonna Love You Like I Do» er vår låt. Eller da vi skjønte at Rat Race var vår film. Eller at vi ser på Friends hver kveld, og alltid ler like godt av Chandler. Vi har kjørt Norge på langs, vi har opplevd Island, Kroatia, Montenegro og Spania. Vi har fått katt sammen, innredet en leilighet, oppdaget Bergen, lagt om livsstilen og danset utallige ganger på stuegulvet sammen. Det har vært tøffe tider også, tøffe tider der du har stilt opp og alltid har støttet meg.

Takk for at du alltid tar hånden min når vi går ute, for at du alltid er her for meg i tykt og tynt, for at du gir meg massasje hver eneste kveld, for at du setter deg inntil meg i sofaen, legger deg inntil meg om natten, sier fine ting om meg, for at du lar meg være meg selv, for at du er opptatt av de viktige tingene i livet, at du aldri baksnakker og er stygg med andre, for at du lærer meg noe nytt hele tiden, for din genuine godhet, for at du får meg til å le, for alle gode samtaler og åpenhet. Du er det beste som har hendt meg og jeg vet at vi skal være sammen for alltid. Jeg elsker deg!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

18 Comments

 • ida

  Dette var utrolig fint å lese <3 det er så godt å ha en slik person i livet sitt, som man kan dele alt med og som alltid er der. Og den kjærlighetsfølelsen … åh, den kan være så overveldende og vakker! Jeg har det på samme måte når jeg tenker på min kjære og kjenner på hvor utrolig heldig jeg er. Gratulerer så mye med 3 år!

  15. mars 2016 at 11:38 am Reply
  • Caroline

   Å, så fint. Gratulerer til deg og :)

   15. mars 2016 at 11:42 am Reply
 • Carina

  Så herlig å lese <3 Han virker som en bra fyr! Er så glad på dine vegne <3

  15. mars 2016 at 1:23 pm Reply
  • Caroline

   Han er den beste :)

   15. mars 2016 at 1:37 pm Reply
 • karen anna

  Åh, dette er så innmari fint! Dere ser forresten også helt nydelige ut sammen <3 Gratulerer med tre år, wiho!!

  15. mars 2016 at 4:55 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   15. mars 2016 at 5:09 pm Reply
 • VICTOORIIIAAAA (@wictooriiiaaaa)

  GRATULERERERERERERERER =o))))))

  15. mars 2016 at 6:28 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   15. mars 2016 at 6:33 pm Reply
 • Synne

  Gratulerer med tre fine år, måtte det bli mange mange flere!

  Feirer med typen i dag jeg også, men vi har to år :D

  15. mars 2016 at 9:44 pm Reply
  • Caroline

   Å, gratulerer til dere og!

   16. mars 2016 at 9:58 am Reply
 • Renate

  <3 <3 <3 Dere er så fine!

  15. mars 2016 at 10:00 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk <3

   16. mars 2016 at 9:59 am Reply
 • Milla

  Gratulera så mye te dåkkår, fine fine paret <3 <3 <3

  16. mars 2016 at 12:03 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk! <3

   16. mars 2016 at 12:31 pm Reply
 • Maria

  gratulerer! dykk er fine:) hurra for kjærleiken!

  17. mars 2016 at 10:45 pm Reply
  • Caroline

   Takk :D

   18. mars 2016 at 10:28 am Reply
 • Mia / Green Bonanza

  <3

  22. mars 2016 at 9:02 pm Reply
  • Caroline

   :)

   23. mars 2016 at 10:22 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.