Status + spørsmål

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei fine lesere! I dag har det faktisk luktet vår ute, det er både rart og deilig og forfriskende. Jeg har hentet en pakke fra iHerb med grønn te og håndkrem og har handlet inn for helgen. I det siste har jeg følt at livet har gått i ett og at ukene har sust avgårde i rekordfart. Nå er det snart påske og jeg har hentet frem to krimbøker jeg har lyst å lese. Jeg har faktisk ikke lest nesten noen krimbøker før, så jeg må gi det et forsøk. Det blir lysere ute og dagene virker som de blir lengre, på en måte. Det kommer snart ny sesong av SKAM og Bloggerne, mine to guilty pleasures for tiden. Vel, det var pittelitt babling fra meg. Jeg kjører en spørsmålsrunde nå, jeg. Det er alltid gøy å svare på spørsmål! Blir veldig glad for alle spørsmål! Dere kan også godt spørre om ting dere lurer på, som ikke har med meg å gjøre, også kan jeg prøve å finne ut av det. Ha ha. Kanskje dere finner inspirasjon til spørsmål her?

12 kommentarer om “Status + spørsmål

 1. Visst du bare kunne velge å drikke tre forskjellige te, hvilke ville du valgt?
  Hvilke egenskaper ser du etter i en god venn?
  Hvordan er forholdet til deg og Jørgen? Krangler dere ofte, hva liker dere å gjøre sammen, hvordan utarter hverdagen deres seg osv.?
  Hvor er de fineste plassene du har besøkt i Norge?
  Hvilke plasser i utlandet vil du gjerne dra tilbake til?
  Har du noen råd å gi til å generelt få et bra liv?

 2. Vil du fortelle om dine favorittartister, favorittfilmer, favorittbøker og favoritt TV-program?
  Trives du i Bergen? Hva er fordelene og ulempene med Bergen?
  Hvor er dine favorittplasser i Oslo?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.