Status + spørsmål

3. mars 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei fine lesere! I dag har det faktisk luktet vår ute, det er både rart og deilig og forfriskende. Jeg har hentet en pakke fra iHerb med grønn te og håndkrem og har handlet inn for helgen. I det siste har jeg følt at livet har gått i ett og at ukene har sust avgårde i rekordfart. Nå er det snart påske og jeg har hentet frem to krimbøker jeg har lyst å lese. Jeg har faktisk ikke lest nesten noen krimbøker før, så jeg må gi det et forsøk. Det blir lysere ute og dagene virker som de blir lengre, på en måte. Det kommer snart ny sesong av SKAM og Bloggerne, mine to guilty pleasures for tiden. Vel, det var pittelitt babling fra meg. Jeg kjører en spørsmålsrunde nå, jeg. Det er alltid gøy å svare på spørsmål! Blir veldig glad for alle spørsmål! Dere kan også godt spørre om ting dere lurer på, som ikke har med meg å gjøre, også kan jeg prøve å finne ut av det. Ha ha. Kanskje dere finner inspirasjon til spørsmål her?

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Caroline

  Visst du bare kunne velge å drikke tre forskjellige te, hvilke ville du valgt?
  Hvilke egenskaper ser du etter i en god venn?
  Hvordan er forholdet til deg og Jørgen? Krangler dere ofte, hva liker dere å gjøre sammen, hvordan utarter hverdagen deres seg osv.?
  Hvor er de fineste plassene du har besøkt i Norge?
  Hvilke plasser i utlandet vil du gjerne dra tilbake til?
  Har du noen råd å gi til å generelt få et bra liv?

  4. mars 2016 at 11:51 am Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   4. mars 2016 at 11:51 am Reply
 • Meg

  Hva er ditt generelle inntrykk av blogg-Norge?

  4. mars 2016 at 11:53 am Reply
  • Caroline

   Takk! :)

   4. mars 2016 at 11:53 am Reply
 • Elena

  Min guilty pleasure er Paradise Hotel! :o Og det begynner også snart!

  4. mars 2016 at 1:32 pm Reply
  • Caroline

   Mye som begynner nå på våren :)

   4. mars 2016 at 1:41 pm Reply
 • Maria

  hvilke krimbøker skal du lese? :)
  Hva er en perfekt dag for deg?

  5. mars 2016 at 12:42 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk!

   5. mars 2016 at 10:38 am Reply
 • Siri V

  Hva er dine beste Harstad-tips, Caroline?

  Hva slags musikk eller podkaster liker du å høre på når du trener?

  5. mars 2016 at 7:00 am Reply
  • Caroline

   Takk! :D

   5. mars 2016 at 10:38 am Reply
 • Silje

  Vil du fortelle om dine favorittartister, favorittfilmer, favorittbøker og favoritt TV-program?
  Trives du i Bergen? Hva er fordelene og ulempene med Bergen?
  Hvor er dine favorittplasser i Oslo?

  5. mars 2016 at 11:01 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk!

   5. mars 2016 at 11:01 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.