Siste feriedag (et alt-mulig-innlegg)

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er mandag, det er andre påskedag og det er siste dag i ferien. Stikkordet for dette årets påske har vært familie. Først var jeg sammen med mine foreldre, søster, svigerbror og niese i Harstad. Jeg falt pladask for mitt nybakte tantebarn, Sofie. Hun er det nydeligste jeg noen gang har sett! Derfor gikk naturlig nok tiden i nord med til familiekos og besøk hos gode venner (fikk lurt inn en liten kafétur også, dah). Etter turen til nord har jeg vært på Ullensvang hotell med familien til Jørgen, der også med to små nieser. Noen gang er det fint å bare prioritere tid med dem man er glad i.

I dag har jeg drukket to store kopper med grønn te. Jeg har sluttet helt med suketter og søtstoffer i teen min nå, og det føles veldig fint. Te uten søtstoff er innmari godt egentlig. Jeg har også vært på AdO-arena og svømt 1000 meter. Føler meg som en helt, det var skikkelig tungt men helt fantastisk deilig. Det nye, sunnere livet er godt i gang. Når jeg kom hjem fra svømmingen varmet jeg opp gulrot- og blomkålbrød fra fryseren i brødristeren, og hadde ost på. Nam!

Denne uken skal jeg jobbe litt kveld, samt dagvakt. Jeg skal også til øyelegen og kanskje ta en liten øyeoperasjon (gruer meg). Det hadde vært fantastisk å få trent noen økter til også, samt lage noe god og sunn mat. Jeg tenkte å lage denne veganske posteien, denne sunne sjokoladekaken og sunn nugatti. Jeg har oppdatert siden min med oppskrifter slik at det nå er lett å finne hva som er vegansk og kan gjøres vegansk. Nå har jeg ingen umiddelbare planer om å bli veganer, men det skader vel ikke å spise vegansk mat når man kan? Jeg skal denne uken lage noen innlegg om hvor og hvordan du kan kose deg med vegansk godis også.

Instagram skal forandre hele oppsettet sitt i morgen, tydeligvis. Fram til nå har du sett alt fra alle du følger på Instagram, og rekkefølgen på bildene i Instagram-feeden din har vært kronologisk. Nå skal alt bli nytt. I et blogginnlegg varsler Facebook-eide Instagram at du snart kommer til å se bildene som du sannsynligvis setter mest pris på først i feeden din. Du vil med andre ord kunne gå glipp av en god del bilder fra brukere du vanligvis ikke trykker like på eller kommenterer på. Ikke så reint ulikt Facebook, der det lenge har vært slik at du har fått innlegg fra venner og sider du har likt i en styrt rekkefølge som Facebook selv har bestemt for deg. Jeg vet ikke hva jeg synes om saken. I dag har veldig mange i min Instagram-feed lagt ut bilder om at man må sette på varsler for å følge dem videre. Jeg er lite interessert i å få opp masse varsler på telefonen min… Vi får se hvordan de nye oppdateringene blir, også får jeg gjøre meg opp en mening senere.

 

10 kommentarer om “Siste feriedag (et alt-mulig-innlegg)

  1. Virker som om du har hatt en veldig fin ferie! Skulle gjerne tatt en tur nordover en gang. Og dette med instagram; gidder ikke å få varsler fra alle som oppdaterer selv. Blir slitsomt å få varsler hele tida. Men tenker det er noe vi blir vant til, selv om jeg helst vil ha bildene kronologisk :)

    Lykke til hos øyelegen forresten! <3 Og lykke til på jobb!

  2. Det låter som en kjempekoselig ferie! Jeg drikker også teen min (og kaffen, for den saks skyld) uten søtstoffer, og synes det er så mye bedre, for selve smaken trer tydeligere fram, liksom? Åh, nå tror jeg nesten at jeg må lage meg en grønn tekopp, hoho! Har en med granateple liggende som er kjempegod. Ha en fin uke, Caroline! Klem fra London!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.