Påskeaktivitet

[su_dropcap style=»simple»]L[/su_dropcap]iker du å gå på skitur? Kanskje ta en påsketur i skiløypene med appelsin, kakao og kvikklunsj i sekken? Du er ikke alene, dette er den ideelle påskeidyllen for nordmenn flest. Jeg, derimot, har ikke gått på ski siden jeg gikk på ungdomsskolen, og må innrømme at jeg siden da har sverget at jeg aldri skal ta på meg ski igjen. På ungdomsskolen gikk vi på fjelltur og nederlaget var stort når jeg måtte ta av skiene og gå ned, for så å komme sist frem av hele ungdomsskolen… I tillegg kjørte jeg rett i et tre! Måtte ha vært et komisk syn, ha ha.

Likevel må jeg si at jeg blir voldsomt fristet til skigåing av alle de fine bildene på Instagram fra skiløypene for tiden. Jeg er tilhenger av å gå ut av komfortsonen og lære noe nytt, så kanskje det er tid for å prøve seg på ski igjen? I så fall må jeg ha et nytt par ski, og i den anledning er Outnorth en fantastisk side. Her kan man legge inn blant annet høyde og vekt for å finne de skiene som passer perfekt for akkurat deg. Ganske genialt spør du meg! De har også mye annet fint for folk som liker å trene.

Skal du på ski i påsken?

6 kommentarer om “Påskeaktivitet

  1. Det blir nok 1-2 skiturer i påsken, ja! Gleder meg. Var så heldig å få fjellski i julegave, men har bare fått brukt de et par ganger i år på grunn av dårlig føre og lite tid. Men i påsken gjelder det! :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.