Matlei?

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i blir alle matlei en gang i blant (noen oftere enn andre), så i den forbindelse tenkte jeg å komme med noen mattips fra mitt oppskriftsarkiv. Om du har funnet noen gode oppskrifter i det siste så sleng dem gjerne inn i kommentarfeltet! Mat altså, jeg elsker mat! I dag skal jeg prøve meg på en tofu-rett, det blir spennende! Jeg har markert oppskriftene med forskjellige bokstaver:

P = Proteinrik (over 10 gram per 100 gram)
V = Vegetar/Vegan
L = Lavt karbohydratinnhold (under 10 gram per 100 gram)
K = Kalorifattig (under 150 kcal per 100 gram)

Trykk på bildene for å komme til oppskriftene.

Rundstykker (P, V)

Frokostblanding (P, V, K, L)

Vafler (V, K)

Søtpotetsuppe (V, K, L)

Blomkålpizza (P, L, K)

Søtpotetpizza (P, K)

Lavkarbopizza (L, P)

Entrecôte av storfe med godt tilbehør

Jegergryte (K, L)

Vegansk gryte (V, K)

Valnøttburger (V)

Kikertsuppe (V, K)

Verdens beste sjokoladekake (V)

 

10 kommentarer om “Matlei?

  1. Å himmel. Jeg er skrubbsulten og skal akkurat til å begynne på dagens middag. Kjente jeg nesten siklet på tastaturet her, alt dette så knall godt ut! Skal definitivt bruke dette som inspirasjon til ukesmenyene, bare jeg får med kjæresten på det! :D TAKK!

  2. Så utrolig mye godt! :O Jeg har innsett at jeg må bli litt strammere på mat igjen.. har en tendens til å unne meg litt mye av det ene og det andre i hverdagen – og viljestyrken er virkelig på bånn. Noen gode råd for hvordan man kan komme på rett kjør igjen? Uten å bli ulykkelig?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.