Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Introduser deg

13. mars 2016

[su_dropcap style=»simple»]F[/su_dropcap]or meg er det viktig å bli kjent med leserne mine og hvem dere er. Jeg vet at mange av dere blogger selv og jeg liker å følge med. Jeg har nå laget dette innlegget, som også blir lagt i menylinjen øverst som dere ser. Her hadde jeg blitt veldig glad om dere vil fortelle meg litt om dere selv og hvem dere er. Svar gjerne på disse spørsmålene:

 1. Hvilket år ble du født?
 2. Hvor er du fra?
 3. Hva gjør du på for tiden?
 4. Hva liker du å gjøre på fritiden?
 5. Hva heter bloggen din, om du har en?
 6. Hvorfor leser du bloggen min?
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

29 Comments

 • stinefriis

  1: 1992
  2: Namsos i Nord-Trøndelag (der de akkurat har vært og lekt krig)
  3: Jeg jobber i Aschehoug Forlag og skrive bacheloroppgave
  4: Ta bilder, lese, sove, gå på kafé, gå på museum, sitte i parken (og andre ting du kan gjøre i byen)
  5: http://www.stinefriis.com
  6: Fordi den inspirerer meg, fordi du er et hyggelig og bra menneske, det er varmt og åpent her, og jeg liker «mellomstore» blogger hvor jeg føler jeg blir kjent med en person og det er et slags mikrosamfunn og samme folk som går igjen i kommentarfeltene. Litt som å chatte med noen :D

  13. mars 2016 at 12:45 pm Reply
 • Røverdatter

  1. 1992
  2. Karmøy
  3. Jobber fulltid som sykepleier.
  4. Synger i kor, henger med venner, drikker altfor mye kaffe.
  5.htttp://røverdatter.com
  6.Fordi den er hyggelig, down to earth og så føler jeg den er ærlig i motsetning til mange andre blogger der ute.

  13. mars 2016 at 1:22 pm Reply
 • ida

  1. 1991
  2. Trondheim
  3. Jeg skriver bacheloroppgave i geografi.
  4. Jeg liker å lese, å trene, være med familie og venner, høre på musikk (gjerne mens jeg leser), være med og finne på ting med samboeren, og diverse andre småting. Varierer ofte hva jeg gjør mest.
  4. Jeg har to (hjelp)! http://draum-farir.blogspot.com og http://midtiarkivet.blogspot.com – den første er mer hverdagslig, den andre handler først og fremst om bøker.
  5. Jeg synes du skriver om mye interessant! Dessuten virker du som en hyggelig og koselig person, du er ærlig og skriver åpent om det aller meste. Og så liker jeg det Stine skriver over her: at jeg føler jeg blir kjent med deg som person, og at bloggen er et lite mikrosamfunn. Synes det er fint å lese mellomstore blogger jeg også (leser sjeldent de aller største og mer kommersielle bloggene, hvor man blir pepret med sponsede innlegg og overflødig innhold).

  13. mars 2016 at 2:48 pm Reply
 • HjertejubelNadia

  1. 1989
  2. Valderøya, like utenfor Ålesund.
  3. Jobber (som sykepleier), fotograferer og studerer, pretty much.
  4. Ingenting! Det aller, aller, aller beste jeg gjør – er ingenting! Introvert for life. Men når jeg gjør ingenting, så gjør jeg mange av de tingene jeg aldri rekker ellers.. som, lese, skrive, redigere og knipse bilder, høre musikk, surfe nettet..
  5. Hjertejubel.blogg.no :)
  6. Fordi den er ærlig og jordet. Jeg liker godt lydfilene du legger ut, listene dine, følger generelt jeg relaterer til deg på flere måter :)

  13. mars 2016 at 6:15 pm Reply
 • VICTOORIIIAAAA (@wictooriiiaaaa)

  1. 1985
  2. Kommer fra Bærum.
  3. Jeg jobber som servitør og går på skole for å bli helsefagarbeider.
  4. victooriiiaaaa.ws
  5. Det var et godt spørsmål du! Jeg har ærlig talt ingen svar på hvorfor jeg leser blogger. Det er som å lese en avis, vite hva som er nytt i verden, bare ikke politisk sett.

  13. mars 2016 at 7:35 pm Reply
 • Ingrid E

  1. Jeg ble født i 1988.
  2. Kommer fra Sarpsborg
  3. Jeg er langtidssykemeldt (utdannet barnevernspedagog), endelig i gang med å se på mulighetene for praksisplass.
  4. Liker å være kreativ, lese, høre på musikk, være med venner, danse og være med valpen min.
  5. Har ingen blogg, foreløpig.
  6. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du virker som en innmari fin person, har mye inspirasjon til livsstil/mat og fine tanker rundt temaer som opptar meg generelt :)

  13. mars 2016 at 9:17 pm Reply
 • Marthe

  1. 1992
  2. Volda
  3. Jobber for å betale regningane, men veit ikkje kva eg vil her i livet.
  4. Reise, lese bøker, sjå på film/seriar, gå overkommelige fjellturar, og gå på kafé.
  5. travelmarthe.wordpress.com
  6. Enig med mange som har skrive, down to earth, blir kjent med personen bak, inspirerande. Alltid kjekt å sjå at den er oppdatert. En hverdagsgledeblogg.

  14. mars 2016 at 10:54 am Reply
 • Elena

  1. 1988
  2. Rjukan
  3. Jobber i bokhandel.
  4. Fotografere, lese og trene
  5. Jeg blogger (fotoblogg) for Hamar Arbeiderblad: http://www.habloggen.h-a.no
  6. Fordi jeg synes DU er inspirerende. Inspirerende innlegg. Godt språk. Oversiktlig blogg. Akkurat sånn jeg liker det.

  <3

  14. mars 2016 at 6:07 pm Reply
 • Rebecca

  1. 1987
  2. Asker (Akershus)
  3. Akkurat nå har jeg ferie før jeg etter påske har 10 uker igjen av et 6års langt studie i utlandet (veterinær). Lengter etter å bli ferdig nå :)
  4. Hundene mine er vel den største interessen min og å gå i skogen med de er vel det beste som finnes. Ellers løper jeg jevnlig. Andre fine ting: å ri, gå på kafé, ut å spise, dra på kino, spise ute og reising.
  5. Har ikke blogg.
  6. Jeg liker bloggen din kjempegodt, en av mine absolutte favoritter. Føler vi tenker mye likt så det er veldig harmoniskt å lese bloggen din, om det går an å si det :)

  14. mars 2016 at 6:24 pm Reply
 • Milla

  Hvilket år ble du født? Eg blei født i 1981, samma året som MTV blei lansert.
  Hvor er du fra? Opprinnelig e eg fra Sandnessjøen i Nordnorge, men eg e oppvokst i Haugesund.
  Hva gjør du på for tiden? Ingenting. Eller eg e mor te ein liten tass på 1,5 år. Det e jo ein jobb i seg sjøl det ;)
  Hva liker du å gjøre på fritiden? Tegne. Og ta bilder. Og hørra på musikk.
  Hva heter bloggen din, om du har en? noctem.nu (men det visste du jo, hehe)
  Hvorfor leser du bloggen min? fordi den e veldig inspirerende. Du e ærlig og personlig. Og det e noe eg like aller best med bloggere. At de e ærlige og ikje «pynte» på livet sitt. Du dele hverdagslige ting samtidig som du dele veldig private ting. Du skrive veldig fint. Og bildene dine av Bergen by eller andre ting du fotografere gjør bloggen din enda mye finere å se på. Eg digge deg rett og slett ;)

  15. mars 2016 at 8:16 am Reply
 • Julie

  1. 1991
  2. Skedsmo
  3. Går forfatterstudiet i Bø.
  4. Jeg liker å lese og se på film/serier, også er jeg veldig glad i gå lange turer, helst i skogen.
  5. overtenking.blogspot.com
  6. Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende og skriver variert og fint. Føler dessuten at du er akkurat passe personlig og ærlig :)

  15. mars 2016 at 9:33 am Reply
 • karen anna

  1. 1994.
  2. Øya Gossen (i Aukra kommune), utenfor Molde.
  3. Jobber på Coop Prix her på øya.
  4. Ser filmer/serier, blogger/lager videoer og lager god mat og ler masse sammen med kjæresten min. Har veldig få venner her på øya, så er ikke så sosial av meg. Om jeg hadde hatt muligheten hadde jeg brukt en del av fritiden min på å dra på konserter og sitte på kafé, men det er ikke så lett på en liten øy.
  5. http://www.karenanna.net
  6. Fordi du virker veldig hyggelig, har en fin og oversiktlig blogg, blogger om ting jeg synes er fint å lese om og så er det gøy med oppskrifter.

  15. mars 2016 at 6:30 pm Reply
 • Marte

  1. Ble født i 1989.
  2. Er fra gode gamle Eidsvoll, men i tillegg til Eidsvoll regner jeg også Tromsø som hjemme.
  3. Er sykepleier på medisinsk avdeling på Gentofte Hospital 37 timer i uka.
  4. Fritiden går med til å være sammen med venner og kjæreste, lage mat (bruker maaasse tid i kjøkkenet!), nyte våren i Kbh, trene svømming, drikke presskannekaffe, gå turer og reise når jeg har mulighet til det.
  5. Har ikke blogg. Hadde blogg en gang i tida, da jeg var ung, følsom, og hadde vesentlig mere drama i livet mitt. Den het blåmerker (det er derfor jeg heter det på insta), men det er flere år siden jeg slutta å blogge. Skulle jeg ha blogget i dag måtte det ha blitt en matblogg.
  6. Det er flere grunner til at jeg leser bloggen din. For det første virker du veldig søt og hyggelig!
  Jeg synes også at din livsendringsreise er veldig spennede – jeg kommer fra et helt annet utgangspunkt, har drevet med trening og konkurranser hele livet, og synes at mennesker som klarer å endre livet sitt på den måten er inspirerende og fasinerende. Hvor kommer drivkraften fra, liksom. Også fra et faglig ståsted synes jeg det er spennende. Kunne absolutt tenke med å utdanne meg mer, og jobbe med noe ala dette i fremtiden.
  Dessuten synes jeg det er inspirerende at det går ann å være så tøff at dere bare giftet dere så fort! (I min verden er det nemlig fort.) Har selv en kjæreste som jeg ønsker å være sammen med resten av livet, men wow! Hadde aldri turt. Du/dere er modige.
  Dessuten liker jeg oppskriftene, og jeg liker å følge med på reisene deres.
  Sånn, det var litt skryt fra meg til deg. Jeg byr gjerne på en kaffe i Køben hvis du kommer hit noen gang! Ha en fin dag :)

  18. mars 2016 at 10:28 am Reply
 • Sunniva

  Hvilket år ble du født? 1992
  Hvor er du fra? Bodø
  Hva gjør du på for tiden? Jobber fulltid som sosionom
  Hva liker du å gjøre på fritiden? Lese, trene, være sosial, lese blogger og interessante artikler på nettet.
  Hvorfor leser du bloggen min? Fordi du inspirerer meg og bloggen din er superfin! Liker også variasjonen i innleggene dine :)

  18. mars 2016 at 7:33 pm Reply
 • ingvildsinverden

  1. 1994
  2. Grong
  3. Studerer til å bli tekstforfatter
  4. Gå tur, spille gitar, lage mat eller lese
  5. Ingvildhappy.blogg.no
  6. Fordi du er så jæskla inspirerende, flott og reflektert!

  <3 god påskeferie!!

  19. mars 2016 at 9:40 pm Reply
 • Luisa Fernanda del Mar

  1. Jeg ble født i 1986
  2. Jeg ble født i Bogota (Colombia), bodde bittelitt i Valdres da vi kom til Norge og har bodd i Stavanger siden jeg var ca 4,5 år. Så ja, jeg er fra her og der.
  3. Jeg blogger, leser, skriver og søker jobber. Er et offer for oljekrisen i Stavanger, mistet jobben som HMS-rådgiver i et helikopterselskap i fjor.
  4. Jeg liker å trene, lese (blogger/magasiner/bøker), skrive. Aller helst liker jeg å være sammen med folk jeg er glad i. Som sønnen min, kjæresten min, hunden vår, familie og venner.
  5. Blogger endelig under eget domene, hurra! http://la-mar.no
  6. Nå er jeg litt ny leser, men jeg har vært innom før. Jeg tror jeg leste om livsstilsendringen din som jeg syns var fint å lese om siden jeg har gått gjennom/går gjennom en selv, jeg liker så godt matoppskriftene du deler og nå er jeg spent på å bare følge med videre og få med meg alt annet du har å by på.

  22. mars 2016 at 10:53 pm Reply
 • Sara-Eline

  Jeg er født i 1995, i en liten bygd midt i Troms. Fortiden går jeg på fotografi linjen på Fana folkehøgskule utenfor Bergen, men dessverre er det under en måned igjen her. Jeg planlegger å komme tilbake i sommer (eller så snart jeg finner boplass og jobb…), og bli boende og jobbende i ett år mens jeg finner ut av litt.
  På fritiden liker jeg å fotografere, spesielt analogt, (og å fremkalle disse bildene mørkerom) være med venner, se serier, vandre alene i Bergen med musikk på ørene og kameraet rundt halsen, eller sitte på en kafe med en god bok eller skrivesaker (eller en god venn!).
  Jeg har ikke blogg selv, men er litt halvveis blogger på elevbloggen til skolen fanafolkehogskule.wordpress.com.
  Og sist men ikke minst, så startet jeg med å lese bloggen din etter at jeg i fjor drev å lette etter tips til hva man burde se/gjøre her i Bergen og innlegget ditt var ett av de jeg fant og likte mest! Har vært innom noen av de plassene du foreslår i den innlegget! ( og noe litt morsomt er at vi på fotografi og de på billedkunst har utstilling på Cafe Opera nå) Men så siden det har jeg fulgt bloggen din, og kommer til å fortsette med det!

  22. april 2016 at 5:04 pm Reply
 • Samira

  Hvilket år ble du født?
  – Jeg ble født i 1994.

  Hvor er du fra?
  – Jeg er fra Nesbyen.

  Hva gjør du på for tiden?
  – Jeg har nettopp fullført en bachelorgrad i markedsføring ved Høyskolen Kristiania, Oslo.

  Hva liker du å gjøre på fritiden?
  – Jeg er fascinert av kultur og interiør, interessert i matlaging, frisk luft, bøker, også liker jeg å skrive masse.

  Hva heter bloggen din, om du har en?
  http://www.samirahoummira.com

  Hvorfor leser du bloggen min?
  – Du er inspirerende, du gjør meg glad og bloggen din er et frisk pust i en ellers så hektisk hverdag.

  18. juni 2016 at 5:48 pm Reply
 • Lalalolita1

  1. 1993
  2. Bergen/Sverige/Tanzania
  3. Studerer kjønnsstudier
  4 synge, lese bøker og skrive bøker og holde på med feministisk politikk.
  5 har ikke blogg
  6. Begynte å lese bloggen din når jeg hørte om den på snapkollektivet :)

  9. august 2016 at 7:12 pm Reply
 • Åse

  Hvilket år ble du født? Eg blei født i 1980
  Hvor er du fra? Bor i Bergen, opprinnelig fra Røst i lofoten. Bodd litt rundtomkring :)
  Hva gjør du på for tiden? Jobber på en ungdomskole i Åsane.
  Hva liker du å gjøre på fritiden? Lese , høre på musikk, trene, gå på kafe.
  Hva heter bloggen din, om du har en? har ikke, enda hvertfall.
  Hvorfor leser du bloggen min? synes du virker søt og hyggelig. Blogger om ting eg liker å lese om ( liker veldig godt tirsdagstipsene :) )

  18. august 2016 at 9:59 pm Reply
 • Elise S

  Jeg er født i 1995, og kommer fra en liten plass et lite stykke fra Stavanger. Nå har jeg nettopp flyttet til Bergen, og studerer psykologi på universitet her. På fritiden min liker jeg å være sosial, trene, gå turer, trene, lese og mer. Har vært på leting lenge etter noen blogger å lese, og din blogg gikk rett inn i hjertet mitt. Så du har herved en ny leser, jeg gleder meg til å følge deg :)

  14. september 2016 at 9:16 pm Reply
 • IE

  1. Jeg ble født en kald februardag i 1990, oppvokst i Tjølling (Vestfold) og har bodd flere i år vakre Bergen, samt Mexico, Argentina og Peru.

  2. For tiden jobber jeg med prosjekt bli frisk. Jeg er sykemledt fra bistandsjobben min i Peru.

  3. Fritiden er en blanding av «bør» og «vil». Fine ting i livet mitt som kun er lystbetont og som gir meg stor glede er bøker, reising, strikking, kaffe, te, mørk sjokolade, natur, fotografi og håndball. Jeg er glad i å være med vennene mine, men setter også stor pris på egentid. Jeg er selverklært nerd på Latinamerika, og langt over gjennomsnittet opptatt av menneskerettigheter, utvikling, demokrati og internasjonale spørsmål.

  4. Jeg har en gammel blogg jeg ikke har brukt på mange år. Fungerte som en åpen dagbok fra studier i utlandet (http://ireneelise.blogspot.no)

  5. Jeg ble «kjent» med deg gjennom Snapkollektivet, og da du valgte å forlate det la jeg deg til på snap, og sjekka ut insta. Via en oppskrift ble jeg obs på bloggen din og la deg til i lista mi. Jeg liker å lese den fordi jeg oppfatter den som ærlig og ekte. Du er opptatt av bøker (som jeg liker å lese om) og legger ut digge oppskrifter (jeg gjerne vil prøve). Jeg må nesten neven listene – jeg elsker lister. Jeg følger deg også fordi jeg syntes du er modig som tørr å snakke høyt om viktige, men desverre tabulagte temaer som angst, depresjon, overvekt og tunge dager. Jeg beundrer motet ditt!

  19. oktober 2016 at 5:06 pm Reply
 • nora

  Født i 1997.
  Jeg er fra bittelille Løten (Hedmark), men bor for øyeblikket i Oslo.
  Nå for tiden jobber jeg som turntrener, som assistent på Smestad Aktivitetsskole og som vikar på Smestad skole. Jeg sparer opp penger til å reise neste år! Jorda rundt – avreise 15. februar. Gleder meg!!
  På fritiden er jeg veldig glad i å trene. Ellers prøver jeg å møte broren min regelmessig (eneste familiemedlem som også bor i Oslo), også elsker jeg å lese fine bøker og å se på morsomme/spennende filmer.
  Jeg har hatt flere blogger i løpet av livet mitt, men akkurat nå koser jeg meg med å bare lese andre sine blogger.
  Jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig bra! Du tar også opp mange viktige temaer, gir mange gode tips til forskjellige ting, og jeg liker alle listene du lager.

  16. desember 2016 at 8:32 am Reply
 • U

  Hvilket år ble du født? 1991!
  Hvor er du fra? Tønsberg :)
  Hva gjør du på for tiden? Jobber og studerer
  Hva liker du å gjøre på fritiden? Lese gode bøker, skrive, tenke, fotografere, sosialisere.
  Hvorfor leser du bloggen min? Fordi den er så gjennomført! Du tar gode bilder, skriver bra, og tar opp viktige tema, blandet med mer dagligdagse ting. Jeg får masse gode tips av å lese bloggen din, blant annet om reise, bøker/serier og oppskrifter. Og så er det selvsagt fordi at du er deg, Caroline. Du har et nydelig vesen, og virker som en utrolig genuin og skjønn jente! Klem :)

  27. februar 2017 at 9:17 pm Reply
 • Sunniva Gravem

  Hvilket år ble du født? 1994.

  Hvor er du fra? Tingvoll, en liten bygd på Nordmøre.

  Hva gjør du på for tiden? Jeg jobber som pleiemedarbeider på sykehjem, men akkurat nå har jeg et opphold i USA på to mnd :)

  Hva liker du å gjøre på fritiden? Strikke, lese og internett/blogg.

  Hva heter bloggen din, om du har en? http://www.sunnivagravem.no

  Hvorfor leser du bloggen min? Fordi du er inspirerende og liker lister sånn som meg ;)

  10. april 2017 at 2:21 pm Reply
 • Marie Ulvund

  1992.
  Kristiansund, men bor for øyeblikket i Edinburgh.
  Studerer mastergrad.
  Liker å blogge, ta bilder, se på serier, gå turer og reise.
  http://www.marieulvund.com
  Fordi di er dønn ærlig. Fordi du tør å stå frem. Fordi du inspirerer. Fordi vi har mye til felles i livet og interesser. Du er topp!

  7. juni 2017 at 8:18 pm Reply
 • Stein Christensen

  1. 1960
  2. Bergen
  3. Jobber i leverandørindustrien
  4. Reise, lage mat og øl
  5. Steins reiseblogg (https://steinc60.blogspot.no/)
  6. Fordi jeg søkte på Cavtat og da dukket bloggen din opp ;) Det er det jeg har lest av den…

  19. september 2017 at 12:01 pm Reply
 • Ancha

  Hvilket år ble du født? 1980
  Hvor er du fra? opprinnelig Sotra utenfor Bergen bor nå i Os.
  Hva gjør du på for tiden? Jobber i barnehage.
  Hva liker du å gjøre på fritiden? Lese, være ute i naturen, høre på podcast
  Hva heter bloggen din, om du har en? Har ikke
  Hvorfor leser du bloggen min?Jeg begynte følge deg på instagram og så du hadde blogg. Liker å lese den fordi den har fine bilder, er jordnær og reflekterer livet veldig fint :)

  14. januar 2018 at 7:20 pm Reply
 • perfekteuperfekte

  – Ble født i 1997
  – Er opprinnelig fra Finnsnes i Troms, men bor nå i Oslo.
  – Jeg har sykepermisjon fra studier akkurat nå.
  – Jeg liker å lese, drive med blogging og sosiale medier, engasjere meg politisk, skrive, synge, danse, gå på tur og høre på musikk.
  – Bloggen min heter perfektuperfektdotblog.wordpress.com
  – Leser bloggen din fordi den er fin, og inspirerende. Liker at du er så down to earth, og at du har virker som ei snill og reflektert dame.

  1. juli 2018 at 8:29 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.