I mars vil jeg…

 • Lese bøkene «Min angst», «Sant nok» og «Alle nyanser av sinne».
 • Sette meg inn i litteratur-trender nå for tiden.
 • Dra til Nord-Norge for å hilse på familie og venner.
 • Tilbringe påsken på Ullensvang hotell.
 • Feire treårsdagen til en liten niese.
 • Feire at jeg har fått være tre fantastiske år sammen med Jørgen.
 • Holde meg unna godteri.
 • Se VM i skiskyting.
 • Fokusere på styrke- og intervalltrening.
 • Lage en middagsrett med tofu.
 • Begynne å se Disney-klassikerne mine.
 • Ha shoppe-stopp.
 • Trene 2-3 ganger i uken.
 • Ta mange bilder.
 • Se sesong 2 av SKAM.
 • Dra på Loppemarked.
 • Spise mye mer grønnsaker enn før.
 • Bli kjent med nye mennesker.
 • Hvile, virkelig hvile, når jeg har fri.
 • Se «How To Be Single» og «Zootopia» på kino.
 • Prøve å lære meg kommareglene (en gang for alle).

Jeg får sikkert ikke gjort halvparten av disse punktene, men det er fint med ambisjoner?

 

10 kommentarer om “I mars vil jeg…

 1. Gled deg masse til å se Zootopia, jeg så den i helgen og det er en fargerik og brilliant film som også er skikkelig smart og aktuell =D Har egentlig ganske få klare planer for mars selv, men skal lese masse, skrive påskekrim, dra på loppemarked og ellers ta ting som det kommer og se hva som skjer. Ha en fin uke :)

 2. Kos deg med mars! Mye fint å glede seg til! Jeg er litt lei meg for at jeg ikke får sett vintersport nå, for har ikke tv og NRK fungerer ikke her, men finnes heldigvis mer her i livet, selv om det er fattigere uten nordmenn som bommer på blinken når det virkelig teller. :P

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.