Hverdagsgleder

13. mars 2016
 • Te. Kommer nok aldeles ikke som en sjokk for dere som kjenner meg? Men den store te-koppen om morgenen med grønn te gjør dagen så mye bedre!
 • Buss og bane. Jeg elsker å sitte på bussen og bybanen, men da må det være utenom rushtidene slik at man får litt plass for seg selv. Da sitter jeg med musikken min på ørene og filosoferer over alt det fine i livet. Det er på bussen og banen jeg ofte har ukens fineste øyeblikk.
 • Eurovision Song Contest. Nå er det snart ESC, dere! Jeg har sett den norske og den svenske finalen og liker det jeg hører! Har allerede også begynt å sniklytte på andre lands bidrag. Hjelp, finnes det noen andre der ute som liker ESC, eller er jeg den eneste?
 • Brev. Jeg elsker, elsker, elsker å få brev i posten! Jeg har noen brevvenner, men ønsker meg veldig gjerne flere! Så om du har lyst på en brevvenn (som også sender smaksprøver på god te i ny og ne) så send meg en e-post: post(krøllalfa)carolinesverden.com.
 • Dyr. Etter jeg fikk katt så har jeg virkelig fått øynene opp for dyr generelt. Det er litt som jeg ser katten min i fugler, hunder, hester osv. Det er noe særegent med dyr som jeg bare elsker og som betrygger meg og gjør meg glad. Det er da umulig å ikke smile av en sovende katt eller en glad hund? Jeg tror jeg har knekt en slags kattekode i nabolaget nå, for det virker som alle kattene har blitt litt glad i meg. Jeg er nok kjent som den gærne kattedamen, ha ha! Har nesten alltid katter rundt meg når jeg går ute, og det er syv eller åtte forskjellige katter som pleier å vanke her.
 • Sjokolade. Jeg har gått litt på en sjokoladesmell i helgen, men hvem har vel ikke det i det siste? Favorittene akkurat nå er Firkløver og Premium med ingefær og sitron. Jeg tror nok jeg må ta meg en alvorlig runde med meg selv etter påsken, men nå skal jeg kose meg litt fremover. I alle fall litt.
 • Vår. Her i Bergen sniker våren seg mer og mer på, og man kan se små grønne spirer overalt (bare man ser godt etter). Slikt varmer hjertet. Samtidig gleder jeg meg til å dra nordover neste uke til snø og vinter og kanskje litt nordlys?
 • Å lese. Leselysten har endelig kommet tilbake og det er så deilig! Når jeg leser så koser jeg meg skikkelig og føler meg veldig på hjemmebane. Håper det varer for evig!
 • Bloglovin. Jeg elsker å starte dagen med å gå igjennom min Bloglovin-feed. Det er som om mange bloggere har kommet skikkelig inn i en vår-boost for tiden og er skikkelig flinke! Flere som merker det?
 • Å ha god tid. Jeg står gjerne opp to timer før jeg må gå til bussen, jeg går gjerne til bussen ti minutter før jeg skal og jeg møter gjerne opp til avtaler 15 – 30 minutter før jeg skal. Jeg elsker å ha god tid.
 • Planlegge ferie. Jeg leter stadig etter Budapest-tips og gleder meg stort til å dra til Nord-Norge. Å planlegge ferier gjør meg engasjert og glad! Jeg pleier å lage et google-kart og putte inn alle steder jeg vil besøke. Håper og krysser fingrene for at vi kanskje kan få til en ferie til høsten også.
 • Mennesker. Jeg har alltid, helt siden jeg var liten, hatt en stor interesse av mennesker. Det er spennende å bli kjent med nye og spennende å lære folk å kjenne. Hvordan de tenker og hvordan de føler. Vi er ofte veldig forskjellige, og ofte veldig like. Mest fascinert blir jeg av de som velger å leve slik som de føler er best for seg selv og som bryter litt ut av det som er forventet.
 • Kjærlighet. Jeg føler meg som verdens heldigste som har Jørgen og som har et så godt ekteskap som vi har. Han klarer å løfte meg opp, få meg til å le og lærer meg stadig vekk noe nytt. Håper alle kan ha en slik person eller flere i sitt liv.

Vil du fortelle om tre fine ting som har skjedd med deg i det siste?

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

13 Comments

 • Røverdatter

  Du må gjerne dele Budapest-tipsene dine om du får noen, for dit drar ferden til sommeren. Og joda! ESC blir utrolig gøy! Slår alltid på stortromma med fest og poengskjema. Alltid like morsomt! :)

  13. mars 2016 at 1:19 pm Reply
  • Caroline

   Oh, når skal du? Vi skal i august :)

   13. mars 2016 at 1:22 pm Reply
   • Røverdatter

    Vi også! :D

    13. mars 2016 at 1:34 pm Reply
    • Caroline

     Kult! :D Skal si i fra om jeg finner noen fine steder der :)

     13. mars 2016 at 1:37 pm Reply
 • Renate

  Å ta buss er for meg også en av de største hverdagsgledene mine!! Jeg slapper kanskje aldri mer av som det jeg gjør på bussen, og jeg kan bare høre på musikk og drømme meg bort. Åh, fantastisk er det!
  Selv er jeg en hundeperson, men jeg tror katter liker meg bedre. Vi har til sammen 4 katter, og jeg er kanskje den eneste person som alle kattene liker. Veldig gøy, og de får masse kos!

  Tre fine ting som har skjedde meg i det siste må være:
  1. At jeg fikk tittelen «toppscorer» da vi spilte fotball på skolen.
  2.Jeg har fått skrive og leselysten tilbake. high five for det!
  3.Jeg fikk i går til den perfekte eyelineren, noe jeg ikke har klart på lenge! :)

  13. mars 2016 at 1:38 pm Reply
  • Caroline

   Å, for noen fantastiske hverdagsgleder du deler <3 Blir glad av å lese!

   13. mars 2016 at 1:40 pm Reply
 • ida

  Fin liste! (Spesielt det siste. Kjærlighet <3 ) Jeg savner skikkelig det å kunne ta buss et godt stykke. Nå er bussreisen min så kort, kanskje maks 15 minutter, så det er litt lite tid til å filosofere og slappe ordentlig av, synes jeg. MEN skal ikke klage. Får i det minste ta buss, hehe ;) Tre gode ting som har skjedd i det siste: 1. å skrive brev til bestemor som nettopp har gått bort; det var godt å få ut noen tanker ned på papir. 2. å lese en god bok; the Martian. 3. at vårsola har vært tilstede nesten hver dag denne uka. Det varmer både ansikt og hjerte! ps. Jeg liker også ESC ^^

  13. mars 2016 at 3:03 pm Reply
  • Caroline

   Kondolerer, det er så leit å miste noen man er glad i <3 Ellers fine ting <3

   13. mars 2016 at 3:15 pm Reply
 • tankemonolog

  Elsker ESC selv (nok til at jeg har sånn tradisjon i mai der jeg skriver skikkelig lange blogginnlegg der jeg skriver kommentarer og gir terningkast til alle bidragene i semifinalene og hovedfinalen og tenker på ESC-uka som jul og bursdag samtidig)! Ellers fine hverdagsgleder og hurra for leselyst. Tre fine ting som har skjedd i det siste:
  – er med på en ny jobbkursaktig greie der jeg søker jobb, men sammen med andre i samme situasjon i stedet for å sitte alene på et datarom, dvs. blir ting mer sosialt og det er fint
  – har funnet gamle Under samme tak-episoder på kanadisk Netflix og koser meg med det masse mens jeg fargelegger og spiller mobilspill og er nostalgisk på en koselig måte
  – det føles mer og mer vårlig og nå venter jeg bare på at snøen skal smelte og at hestehovene skal titte frem for da blir det helt herlig i Oslo, dessuten har loppemarkedsesongen begynt og det er supert <3

  13. mars 2016 at 9:09 pm Reply
  • Caroline

   Hurra for loppemarkeder! Og mye fint du har hatt i hverdagen fin for tiden :)

   14. mars 2016 at 9:57 am Reply
 • madelen

  Nei, det er du aldeles ikke. Jeg elsker Esc. Er nok min lille guilty pleasure vil jeg tro… Heier som regel selvsagt på Norge, men i år må jeg nok finne noe annet. Den norske holder ikke mål! Heller ikke Sverige! Kanskje Danmark? :D

  17. mars 2016 at 3:40 am Reply
  • Caroline

   Ja, låtene er litt skuff…

   17. mars 2016 at 8:59 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.