Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Den Ærlige Listen

5. mars 2016

Denne listen har jeg funnet hos Sandra Bejier.

Når gråt du sist, og hvorfor?
Jeg gråter ofte så det er ikke alltid så lett å holde oversikten, ha ha. Men jeg lurer på om jeg gråt av et program jeg så på TV fordi det var noe som traff meg. Meget mulig det var Grey’s Anatomy, for å si det sånn…

Nevn tre ting som du avskyr:

 • Rasisme.
 • Mobbing.
 • Dyremishandling.

Eller, i-landsversjonen:

 • Folk som ikke kan stå i kø.
 • Ting som er pakket noe så inni hampen godt inn i plastikk.
 • Kverulanter og bedrevitere.

Hvordan var du på barneskolen?
Jeg var rolig, skoleflink, diplomatisk og hadde egentlig ikke så mange venner. Jeg vet ikke hvordan det var for dere, men spesielt ungdomsskolen var utfordrende. Alt gikk liksom så mye bedre når jeg begynte på videregående.

Hva stresser deg?
Mye, dessverre. Spesielt sosiale settinger som ikke fungerer, når jeg mister kontroll eller er sent ute.

Nevn tre ting du elsker:

 • Jørgen.
 • Familien min og vennene mine.
 • Katter.

Eller, litt mindre viktig:

 • Perfekt kokt pasta.
 • Å oppdage en ny sang jeg virkelig elsker.
 • Når jeg klarer å holde liv i urter.

Hvordan tror du andre oppfatter deg?
Å, hjelp, vanskelig å svare på! Spørs når og hvordan man treffer meg, antar jeg. Jeg tror jeg blir oppfattet som rolig, empatisk, ambivalent og konfliktsky. Av og til prøver jeg å være morsom, men om jeg faktisk oppfattes som morsom er vel en helt annen historie, ha ha!

Hvordan oppfatter du deg selv?
Jeg oppfatter meg selv som rettferdig, engasjert, nysgjerrig, drømmende, strukturert, perfeksjonist, konfliktsky, usikker, søkende og etterpåklok.

Nevn en type situasjon som du finner utfordrende:
Jeg synes type alle konflikter er vanskelige, men noen ganger er det nødvendig å ta en fight. Jeg er bare veldig selektiv på hvilke fighter jeg faktisk orker å bruke energi og engasjement på.

Når synes du selv at du er vakrest?
Av og til har jeg en god hårdag. Det er vanskelig å forklare hvordan håret mitt er det den dagen, men da føler jeg meg vakker. Og når Jørgen sier jeg er fin, som regel etter vi har trent eller vært ute og jeg er rød i kinnene.

Hva lo du sist av?
Jeg lo av min egen vits for noen timer siden, ha ha. Den var skikkelig dårlig… Jeg sa til Jørgen: «Hva tror du Mio (katten) surfer etter på internett? Kanskje How To Kill A Mockingbird?». Ha ha, nå ler jeg igjen.

Er det noe du funderer ofte over?
Jeg tenker ofte på hvor mye jeg har forandret meg de siste årene, og hva jeg ønsker meg i fremtiden.

Tre ting du er redd for:

 • Edderkopper og noen andre småkryp.
 • At noen jeg er glad i skal dø eller bli alvorlig syk.
 • At jeg skal bli alvorlig syk.

Nevn et eller flere yrker som du tror du hadde passet dårlig til:
Alt som har med matematikk å gjøre… Og også lege, jeg er ikke så glad i blod og sånt.

Nevn et eller flere yrker som du tror du hadde passet bra til:
En type stilling der jeg måtte organisere ting og tang. Eller en kreativ stilling, på en eller annen måte.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • karen anna

  Så gøy å lese en sånn liste! Jeg er også så innmari konfliktsky. Så voldsomt at det ikke er bra i det hele tatt. I stedet for å si fra om noe plager meg/irriterer meg, så holder jeg det inne og blir lei meg. I stedet for å ta tak i noe som er litt vanskelig og få ordnet opp i det. Hater tanken på å lage styr/krangler.

  6. mars 2016 at 12:34 pm Reply
  • Caroline

   Tror vi er mange som er sånn!

   6. mars 2016 at 12:37 pm Reply
 • Milla

  Elske sånne innlegg som detta <3

  6. mars 2016 at 6:57 pm Reply
  • Caroline

   Så bra :)

   6. mars 2016 at 7:42 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.