Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Bursdagslisten

30. mars 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg fyller 27 (!) år den 29. april og skjønner ikke hvor årene har blitt av. Jeg er faktisk veldig snart i starten av 30-årene, og jeg var nettopp 18 år (føles det som). Tiden går fort, det er sikker og visst. Uansett… Jeg har satt opp en liten liste over hva jeg ønsker meg til bursdagen min og hva jeg ønsker å spare til fremover. Om du kunne sette opp tre ting som du virkelig ønsker deg for tiden, hva skulle det vært?

 • Denne lenestolen fra IKEA. Har en fra før og hadde vært supert med en til.
 • Nytt objektiv til mitt Olympus PEN E-5. Jeg har sagt før på bloggen at jeg angrer på at jeg solgte mitt Canon speilreflekskamera, og det gjør jeg ennå, men jeg har også innsett at mitt Olympus-kamera også er veldig bra. Det er veldig enkelt å ta med i vesken, det tar gode bilder og er enkelt å bruke. Jeg har hatt noen småproblemer med det, men tror bare jeg har vært uheldig. Så fremover vil jeg heller investere i litt nytt utstyr i stedet for å begynne å spare til nytt speilreflekskamera. Aller mest har jeg lyst på M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0, men den er så dyr at det er uaktuelt å få i gave (spare, spare, spare). Men kanskje man kan ha lov å ønske seg M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 eller M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8.
 • Ønsker meg også blitz, elektronisk søker og mikrofonsett til kameraet mitt.
 • En ting jeg virkelig trenger er en håndmikser. Det hadde gjort ting mye enklere å vispes.
 • Jeg ønsker jeg også en slik isskje. Den kan brukes til så mangt.
 • Helt lydtette hodetelefoner er også på listen. Fint å ha på fly!
 • Jeg trenger svømmebriller, de jeg har nå har tatt kvelden. Siden jeg har linser er jeg helt avhengig av gode svømmebriller for å kunne svømme under vann.
 • Når det gjelder svømming hadde gavekort eller klippekort hos AdO-arena vært konge!
 • Penger er alltid fint å få.
 • Samme med grønn te, sjokolade, lokal mat og ellers spiselige godsaker.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

15 Comments

 • stinefriis

  Bursdag er så fint!

  30. mars 2016 at 11:54 am Reply
  • Caroline

   Oh yes!

   30. mars 2016 at 11:54 am Reply
 • ida

  Her var det mye fint! Like spesielt stolen veldig godt – kanskje jeg må skrive den på min egen ønskeliste? Skjønner forresten veldig godt hvordan det er å bli et år eldre og ikke skjønne hvor alle årene har forsvunnet hen. Jeg synes nettopp jeg var 18 og tok førerkort, og nå har det gått sju år og jeg kan øvelseskjøre med folk. Det er ganske sprøtt, haha!

  Tre ting jeg ønsker meg: 1. selveid bolig. 2. ferdig bachelorgrad (dette får jeg jo til sommeren da, og det kan ikke kjøpes for penger, men gleder meg sånn til å bli ferdig!). og 3. nye converse. En litt blandet liste, dette. Jaja :)

  30. mars 2016 at 12:29 pm Reply
  • Caroline

   Fin liste! :D

   30. mars 2016 at 3:03 pm Reply
 • Ruth Sofie

  Øverst på min liste er: sykkel, 70-200 objektiv, ny mobil, lave, svarte Dr Martens med prikker i lakk <3, String-hylle og Eams gyngestol. Gøyt med bursdag, men ønsker meg alltid for dyre ting :-P

  30. mars 2016 at 1:20 pm Reply
  • Caroline

   Hehe, jeg og.

   30. mars 2016 at 3:03 pm Reply
 • victoriaweee

  27 ja! 3 år igjen til du blir like ung som meg, bare om 3 år så er jeg 34, det er ikke så gøy å tenke på. Man har det like gøy som 30 som da man var 18 altså

  30. mars 2016 at 3:05 pm Reply
 • victoriaweee

  Oi, ja, glemte forsåvidt å svare deg på spørsmålet, jeg ønsker meg ikke noe fra mine nære og kjære. Jeg vil helst kjøpe alt sjæl, men nå har jeg ikke så veldig mye jeg ønsker meg, en tur til Paris og New York hadde gjort seg, men det skal jeg nok klare å spare til i løpet av sommeren!

  30. mars 2016 at 3:06 pm Reply
  • Caroline

   Du ønsker deg kanskje penger da? :)

   30. mars 2016 at 3:11 pm Reply
 • Milla

  Håpe du får alt du ønske deg og mære te. Sjøl blir eg 35 år gammel om noen måneder ;)

  31. mars 2016 at 7:56 am Reply
  • Caroline

   Tiden altså, men 35 er tross alt veldig ungt :)

   31. mars 2016 at 9:47 am Reply
 • Elena

  Jeg har ikke bursdag før i juni (28 år, wæææ), men jeg ønsker meg:

  – Samme lenestolen som du ønsker deg. For den var skikkelig fin.
  – Sjokolade
  – Nytt kamera, kanskje en Leica?

  Ellers kommer jeg ikke på noe mer.

  Håper du får noe av det du ønsker deg :-)

  31. mars 2016 at 3:38 pm Reply
  • Caroline

   Fine ønsker :)

   1. april 2016 at 12:00 pm Reply
 • Renate

  Fin liste! Jeg ønsker meg ikke noe syke greier forsåvidt, annet enn penger, blomster og hodetelefoner (sånne in-ear-greier) med puter (som isolerer lyden og holder støy ute).

  Btw, gleder meg til bursdagen din, er lenge sida sist jeg har møtt deg!!

  1. april 2016 at 11:18 am Reply
  • Caroline

   Blir bra :)

   1. april 2016 at 12:00 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.