Blogger jeg leser (del 1)

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere! Har dere en fin lørdag? Jeg sitter i skrivende stund og ser på den svenske versjonen av Melodi Grand Prix (ja, jeg er nerd), samtidig som Jørgen steker biff. Kan det bli bedre? Det er en stund siden jeg har skrevet om de bloggerne jeg følger så det er nå på tide. Nå for tiden følger jeg drøssevis av bloggere, men jeg kommer kun til å dele favorittene mine med dere. Jeg tenker det er fin «blogg-etikette» å anbefale de bloggerne man liker videre, og dele innlegg. Leser dere noen av de samme bloggene som meg? Og har dere kanskje noen nye tips til meg? Det er selvfølgelig fullt lovlig å anbefale din egen blogg!

PS: alle bilder er linket til kilden/bloggeren.

A Tiny Bit Beautiful
Martine har en kjempefin blogg om bøker, filmer, mote, hverdag, interiør, mat og mye annet fint.

Alt ordner seg
Dette er en fantastisk tegneblogg som dessverre ikke oppdateres så ofte (men til gjengeld er det gull når det først skjer).

Anette Marie
Anette har noen ganger provosert meg og vi er langt fra enig på alle synspunkter, men likevel har hun mange gode sider. Det er ikke uten grunn at hun er en av Norges største bloggere.

Bergteken
Fin og kreativ blogg som ofte inspirere meg. Dessuten elsker hun Island og har et kommunevåpen som tatovering.

Carina Behrens
Carina er, i tillegg til å være min venninne, en megaflink blogger. Følg henne!

Caroline Berg Eriksen
Caroline er en av de aller største bloggerne vi har i Norge, og hun har vært det i mange år. Jeg og Caroline har kanskje ikke akkurat samme stil (for en rar setning), og selv om jeg savner mer samfunnsengasjement fra henne (og de andre store bloggerne i Norge) så synes jeg det er mye fint å finne på bloggen hennes.

CPH bound
Jeg elsker virkelig denne bloggen og alt ved den. Kjærligheten, bildene og åpenheten.

discotjei
På denne bloggen kan du drømme deg vekk i fantastiske bilder.

draumfarir
En fin blogg om bøker og det fine hverdagsliv.

Eirín Kristiansen
Litt ensidig blogg, men man finner mye fint her og.

 

12 kommentarer om “Blogger jeg leser (del 1)

  1. Hei!
    Så mange fine blogger, takk for inspirasjon!
    Jeg tenker at du kanskje også vil like Listebloggen.blogspot.com, siden du selv ser ut til å like å lage lister?

    Ha en fin uke :)

    Klem fra Ellen

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.