♥ ♥ ♥

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å drar vi til Nord-Norge om noen små timer og påsken er rett rundt hjørnet. I det siste har ikke ting blitt som jeg ønsket. Jeg har ikke fått spist slikt jeg vil, jeg har ikke fått trent, jeg har ikke fått lest så mye, jeg har måtte avlyse ting som jeg gjerne ville være med på og det har skjedd hundre ting på en gang. Jeg har jobbet mye med fremtiden min og lagt ned innsatsen min der, så jeg føler at jeg kan ta ferie med god samvittighet. Men før jeg drar er det noen ting jeg gjerne vil si til dere:

 1. Det er lov å miste kontrollen og bare la seg flyte av sted.
 2. Det er viktig å bruke tiden og energien din på det som betyr noe.
 3. Ikke la noen fortelle deg hva du skal tro på eller ikke tro på.
 4. Det er normalt å savne noen og å føle seg ensom.
 5. Å gråte er naturlig og godt og nødvendig.
 6. Nederlag gjør deg som oftest sterkere om du klarer deg gjennom dem.
 7. Pust og prøv å tenke at ting ordner seg til slutt.
 8. Det er skummel å tenke positivt, men det kan også hjelpe.
 9. Bare du kjenner deg selv og dine følelser.
 10. Du er ikke liten og verdiløs, det bare kjennes sånn ut.
 11. Du er ikke alene.

God påske, fine dere!

 

8 kommentarer om “♥ ♥ ♥

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.