Ting jeg gjør (nesten) hver dag

 • Drikker 2-3 store kopper med grønn te.
 • Ser om det går noe på TV neste dag som jeg vil ta opp.
 • Koser med flere katter.
 • Ser på Friends.
 • Spiser nøtter og mørk sjokolade.
 • Ser igjennom Snapchat før jeg skal legge meg.
 • Får massasje av Jørgen.
 • Leser igjennom Bloglovin-feeden sammen med frokosten.
 • Spiller litt The Sims for å slappe av.
 • Leter etter ny musikk.
 • Drikker sjokolademelk.
 • Holder Jørgen i hånden.
 • Leser/ser på nyhetene.
 • Sover med vinduet åpent.
 • Leser bøker.
 • Snakker/chatter med venner og familie.

Foto: Morgan Sessions.

8 kommentarer om “Ting jeg gjør (nesten) hver dag

 1. Jeg ser alltid MyStories mens jeg pusser tennene! Haha! :D Du gjør mye fint hver dag! Sku ønske jeg rakk såpass selv. Men har en tendens til å komme hjem og sette meg med mac-ting, og når jeg ser opp igjen er klokka 22, og jeg skjønner ikke hvor dagen ble av :(

 2. Er det flere timer i døgnet ditt enn døgnet mitt!? Hehe neeeida.

  I løpet av en dag tror jeg det er faktisk er kun noen få ting jeg gjør HVER dag: drikke te (seff) og sjekke sosiale medier. Har en litt ambivalent følelse til at jeg føler meg «nødt» til å sjekke sosiale medier hver dag. Det hadde liksom vært passelig deilig å ikke gidde å sjekke mystory hele tiden, eller hver eneste nye varsel på FB.

  Jo! Jeg tror jeg spiller litt gitar hver eneste dag faktisk. Det er litt sånn terapi for meg.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.