Pause

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei dere. Jeg ville bare si at jeg tar meg en pause, på ubestemt tid. Jeg er sliten og trenger å bruke tiden min på andre ting enn blogg og sosiale medier akkurat nå. Håper dere har forståelse for dette! Det finnes tross alt mange andre fine blogger der ute, så kos dere med dem! Så håper jeg at jeg komme sterkere tilbake om ikke alt for lenge. Takk for at dere leser bloggen min, det setter jeg faktisk umåtelig stor pris på. Legg gjerne igjen link til deres blogg eller noe fint dere vil jeg skal se på til jeg er tilbake. Take care!

 

16 kommentarer om “Pause

  1. Nei og nei og nei. Detta va trist. Du e den største grunnen te at eg sjekke bloglovin. Og eg sjeke den kvar dag fordi eg e spent på neste innlegg. Når det e sagt så vil eg bare sei at eg bryr meg og at eg håpe du har ein fin pause. OG at me sees snart igjen. Det viktigaste e å ta vare på seg sjøl. Så do it. Ta deg ein velfortjent pause og plei deg sjøl <3

    // Tusen takk, eg syns Ask e superduperfin sjøl så kjekt å hørra at det ikje e bare eg som syns det hehe :) Og armbåndene eg fikk, DÅN <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.