Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

15 Comments

 • stinefriis

  Sosiale medier kan virkelig tære på. Og med en gang de føles som mas bør man bare ta en pause, puste litt og tenke på hvorfor man driver med det. Jeg syns det er kjempesmart! Og det tror jeg alle følgere har forståelse for :) Håper du ikke blir alt for lenge borte, og i mellomtiden koser jeg meg med glimp på Snapchat og Instagram :D

  22. februar 2016 at 8:10 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for fin kommentar!

   23. februar 2016 at 10:40 am Reply
 • Victooriiiaaaa

  DET ER LOV å ta seg pauser, det er lov å ha et liv uten det forbanna sosiale dritet. instagram har blitt helt sjukt, kan ikke instagram bare bli litt mer rolig som pinterest og tumblr, rolig sosialt samkjør. alt skal være så jævlig perfekt og jeg blir så irritert. KUKINSTAGRAM! KUKMENNESKER! KUKPERFEKT. sorry, skal roe meg ned nå. faen, nå skulle jeg ønske jeg var nordlending. jeg bruker ikke sosiale medier så mye nå enn før, jeg fikk meg ny mobil og etter det, så har jeg bare brukt den mye mindre. jeg spiller mer xbox da, men shitau.

  22. februar 2016 at 9:34 pm Reply
 • Victooriiiaaaa

  og poenget mitt ble egentlig bare borte i sinne. ja, det er digg med fri. det er digg å gjøre ting man LIKER. og være med de man LIKER. så hvis noen har problemer med det, så kan de dra rett vest eller øst, eller nord eller sør for den saks skyld og finne seg et liv.

  22. februar 2016 at 9:36 pm Reply
  • Caroline

   Ja, helt enig!!!

   23. februar 2016 at 10:39 am Reply
 • Hjertejubel

  Det gjør utrolig godt, og er helt nødvendig, med en sosiale-medier-pause en gang i blandt! Selv har jeg tatt mange, en gang måtte jeg bli borte i nesten ett år bare for å få alt på avstand, og gjett om akkurat DET gjorde godt! Hver gang jeg begynner å se på SM som en plikt må jeg ta meg selv litt i nakken, men noen ganger blir jeg så oppslukt at.. ja. Man føler på en måte at man lever igjennom det, men når man tar de pausene, ahh, da lever man.

  Ta så lang pause du trenger, og sørg for at når du kommer tilbake (eller er innom) så er det fordi du vil og ønsker det. Jeg venter vertfall her, når du kommer igjen :)

  klem!

  22. februar 2016 at 10:11 pm Reply
  • Caroline

   For en fin kommentar! Gav meg mye!

   23. februar 2016 at 10:39 am Reply
 • Kristine

  Det er så viktig det du sier! Takk for påminnelsen! Håper du finner ro og får brukt tida di på det som gjør deg glad! :)

  23. februar 2016 at 1:02 pm Reply
  • Caroline

   <3

   23. februar 2016 at 2:20 pm Reply
 • Martha

  Det er viktig å ta fri! Og å ta ordentlig fri når man først gjør det. Sosiale medier kan ta en del energi, så jeg føler og jeg må bli flinkere til å ta fri fra det. Fin moralpreken :)

  Dette har du kanskje sagt før, men hvor jobber du? Syns å huske at jeg leste at du hadde fått ny jobb for ikke så lenge siden? :)

  23. februar 2016 at 2:41 pm Reply
  • Caroline

   Ja, helt enig! Jobber i bokhandel :D

   23. februar 2016 at 2:56 pm Reply
   • Martha

    Å, så gøy :D

    23. februar 2016 at 9:25 pm Reply
    • Caroline

     Ja, veldig gøy! :D

     24. februar 2016 at 10:41 am Reply
 • Elena

  Enig, det er lov å ta seg fri! :-)

  <3

  24. februar 2016 at 2:53 am Reply
  • Caroline

   Takk for fin kommentar <3

   24. februar 2016 at 10:41 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.