Mine favorittbøker (del 1)

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od fredag dere fantastiske folk! Hva med å lese en god bok i helgen? Det har i allefall jeg lyst til. I dette blogginnlegget skal jeg vise og fortelle dere om noen av mine favorittbøker. Håper dere blir inspirert til å lese litt, litteraturens verdens er virkelig noe av det beste som finnes på denne jord. Tenk hvor mange spennende og fantastiske bøker som bare ligger og venter på oss! Så mye fint vi har igjen å oppdage! Sukk… Jeg elsker bøker!

Her er bøkene jeg snakker om (trykk på bildene for å lese mer om dem):

        

  

   

 

9 kommentarer om “Mine favorittbøker (del 1)

  1. Åååå, «Sola er en feit gud» – jaaaa! Haha, det er min all time favorittungdomsbok. Jeg leste ikke så mye da jeg var ungdom (ok, nå hørtes jeg gammel ut), men lånte denne på skolebiblioteket da jeg var 15 år, og den. revolusjonerte. mitt. liv. Digga den boka, husker ikke sånn altfor mye nå, men husker den inspirerte meg og livet ble så bra etter den boka. Likte filosoferingene på kornsiloen og hele greia. Haha, hørtes kanskje teit ut.. Men sånn var det bare. Leste også Jorda er tøff og naken, og husker jeg likte den også. Men husker ikke så mye av handlingen.

    Btw. jeg liker disse lydfilene dine altså :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.