Listen med alt det fine i

  • Jeg har fått meg ny jobb! Og jeg får til og med jobbe med noe av det jeg liker aller best her i verden; litteratur. Jeg begynner i neste uke, og jeg gleder meg så mye!
  • På søndag er det morsdag, og det har fått meg til å tenke på hvor utrolig heldig jeg er med min egen mamma. En dame med varmere hjerte skal man lete lenge etter. Jeg vet at det ikke er alle som kan si det samme om sin mor, så jeg føler meg veldig beriket av å ha henne som min mamma! Bare synd at hun bor på andre siden av landet, men desto finere å møtes. Se så fin hun er:

  • Nå er det bare noen uker igjen til jeg får se Sofie (det nybakte tantebarnet) og resten av familien i nord. Blir så fint å ta påskeferie med dem!
  • I slutten av påskeferien skal vi med Jørgen sin familie til Ullensvang. Det er så utrolig fint der!

  • I morgen skal jeg ferie valentinesdagen med Jørgen, og vi skal på date på Colonialen på Litteraturhuset. Det er en av mine favorittplasser i hele Bergen! Når de spiller musikk så setter de frem LP-coveret til musikken de spiller, de har fantastisk brød (og mat generelt) og atmosfæren er fantastisk. Dessuten ligger de vegg i vegg med en av Bergens beste bokhandlere. Sukk, sånt må man elske.

Foto: Leonardo Wong.

12 kommentarer om “Listen med alt det fine i

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.