Kunne jeg fått noen innspill?

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei kjære lesere! Håper dere har det bra! Her er det utrolig mye som skjer for tiden, kanskje jeg kan fortelle mer etterhvert når ting roer seg litt. Jeg liker at det skjer mye, selvom jeg kan bli veldig sliten. Noen ganger er sliten = veldig bra! Enig eller? Det blir spennende fremover. Egentlig er alle nye dager spennende, man vet jo aldri hva som kan skje.

Jeg har tenkt en del på bloggen i det siste, og hvordan jeg vil utvikle den videre. Det er så utrolig mange flinke bloggere for tiden (mer om det i et annet innlegg), og jeg føler meg inspirert samtidig som jeg gjerne vil være personlig og ha et eget preg på min blogg. Noe som jeg har tenkt på er å kanskje ha faste spalter. Til nå har jeg kun tirsdagstipsene mine (liker dere dem, forresten?), men kanskje jeg skal kjøre på med flere. Det kan være motiverende med faste, planlagte innlegg. Hva tenker dere? Og hvilke av punktene under vil dere gjerne se i faste spalter?

 1. Fortsette med tirsdagstips.
 2. Middagsoppskrifter.
 3. Vegetar/veganoppskrifter.
 4. Oppskrifter på frokost, lunsj og kvelds.
 5. Oppskrifter på snacks og sunn godis.
 6. Film- og TV-tips.
 7. Boktips.
 8. Outfits.
 9. Reisetips.
 10. Musikktips.
 11. Lister.
 12. Time for time (se eksempel her).
 13. Oppsummeringer.
 14. Meninger og personlige innlegg.
 15. Treningsinnlegg.
 16. Andre forslag?

Jeg blir superglad om dere kan legge igjen en kommentar. Det er faktisk i gjennomsnitt 250 stykker av dere som er innom bloggen hver dag, det er veldig stort for meg! Hvem er dere egentlig, alle sammen?

Foto: Papaver rhoeas.

22 kommentarer om “Kunne jeg fått noen innspill?

 1. Fortsette med tirsdagstips, lister og oppsummeringer er alltid gøy å lese om. Det er også fint med meninger og personlige innlegg, tips i forskjellige former og time-for-time innlegg. Du har også mange bra oppskrifter, jeg liker best middag og frokost/lunsj/kvelds – oppskrifter.

 2. 1-7, 11 og 14 er de jeg er mest gira på :) Synes du gjør en strålende jobb, koser meg med å følge deg her, på instagram og snapchat ;)

 3. Jeg digger tirsdagstips – håper du fortsetter med det! :D Jeg er veldig lite kreativ når det gjelder frokost/lunsj og mellommåltider, så det hadde vært supert med en fast spalte på det – trenger inspirasjon. Ellers synes jeg «Musikkprosjektet» i 2011/2012 (tiden flyr!) var supergøy – vil gjerne se en musikkrelatert spalte her inne. (Siden det snart er Urørt-finale, kanskje du kan undersøke litt og trekke frem dine favoritter?)

 4. Veldig glad i tirsdagstips, film (endelig sett «into the wild» tommel opp for den), bøker, når du har hatt podcast synst eg er kjekt, reiser, og personlige innlegg og meninger.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.