Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ja, jeg er et planleggende menneske

4. februar 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]e som kjenner meg godt vet at jeg ofte har tusen forskjellige prosjekter og planer på gang. Jeg lager lister hele tiden over alt jeg vil gjøre og ønsker generelt å være produktiv, samle kunnskap og skape utvikling i livet mitt. I det siste har jeg fått en del meldinger fra vennene mine som sier at jeg må roe ned ting et par hakk. Jeg må nesten le, for de har jo rett. Det er litt vanskelig å klare alt jeg ønsker hele tiden, og derfor prøver jeg nå å tenke på alle gjøremålene mine som noe jeg «kan» gjøre og ikke «må» gjøre.

Dere skulle virkelig sett meg når jeg får nye planer og idéer. Øynene mine bare lyser opp, jeg begynner å snakke veldig fort og er generelt veldig giret og engasjert. Det skjer stadig vekk, på de fleste områder. Når vi planlegger ferieturer, når jeg finner en god bok, når jeg planlegger ukens middager, når jeg møter spennende mennesker og tenker på hvordan jeg kan leve best mulig. Det er bare sånn jeg er og alltid har vært. Jeg tror det er sunt å være ambisiøs og ha drømmer og planer, så lenge man tenker realistisk om hva man faktisk klarer. Derfor skal jeg ha et litt mer avslappet forhold til planene mine fremover. Og når vi er inne på det, her er noen nye planer… Haha!

 • Jeg har lyst å begynne å trene på lørdager og søndager fra mars av. Det lokale treningssenteret skal dessverre legge ned i mars, så nå måtte vi bytte til et senter som vi må kjøre en stund for å komme til. Og siden jeg absolutt har mest energi på dagen så tror jeg det blir bra å trene tidlig på lørdager og søndager, for i ukedagene strekker tiden og energien ofte ikke til som man ønsker (siden man da ofte må trene på kvelden).
 • Når vi er inne på trening tenker jeg at det er fint om jeg klarer å trene styrke på en ukedag, intervaller på lørdager og styrke igjen på søndager. Intervaller på lørdagene er jo genialt, for da koser jeg meg ekstra mye i matveien. Det er en kjent sak at intervaller gjør slik at man fortsetter å forbrenne mye kalorier lenge etter man er ferdig å trene, og slikt kommer med på en spisedag.
 • Jeg er en del i byen i forbindelse med møter osv., og da skal jeg ha som mål å sette meg på kafé før eller etter avtalene mine, sånn at jeg kanskje får lest litt. Jeg leser mye bedre i slike miljø med en kopp grønn te.
 • Nå fremover skal jeg droppe søtningsmiddel i teen min, fordi jeg tror kroppen min ikke har så godt av det. Det går faktisk helt fint å drikke ren grønn te, bare man blir vant til det.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • stinefriis

  Bra mål :D Jeg har også begynt å drikke grønn te uten søtning, og syns det er digg. Da er det så mye mindre «fiksing» for å lage en kopp, og da gidder jeg lage. Hurra for latskapen<3 Men du er flink som trener ass!! Trenger litt inspo på den fronten.

  4. februar 2016 at 7:52 pm Reply
  • Caroline

   Latskap <3 Haha!

   4. februar 2016 at 8:17 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.