Hvis jeg skulle tatt tatoveringer…

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har egentlig aldri likt tatoveringer… På vennene mine kan det være skikkelig kult, men har aldri kunnet se for meg at jeg selv skulle ta det. Selvom jeg fremdeles ikke tror at tatoveringer blir en del av min nærmeste fremtid så er jeg ikke like negativ til dem lenger. Om jeg skulle tatt noen så ville det vært noen som lignet på bildene under. Hva ville du tatt, eller hvilke tatoveringer har du?


 

Alle bilder er linket til kilde.
Hovedbilde: kilde.

12 kommentarer om “Hvis jeg skulle tatt tatoveringer…

  1. Likte den nederste ganske godt! Har store planet selv om å få litt mer blekk på kroppen, men pengene strekker aldri til.

  2. Jeg har skikkelig lyst på en tatovering, men mitt problem er at jeg ikke vet helt hvor… Jeg vil ha en ganske stor en.. Og kanskje en veldig liten.. Min bestevenninne skal tegne min tatovering og hun har allerede prøvd litt utifra det jeg har fortalt. Det skal være en naken hulder som sitter i gresset som former «usynlige» bokstaver/ord hvor det står «Never grow up» og noen sopper og fluesopper rundt med små alver som flyr eller sitter på soppene.

  3. Jeg elsker tatoveringer. Personlige kunstverk :-)
    Har to tatoveringer selv. En tekst på underarmen og en sol på ryggen. Sleit skikkelig med å finne plass til den første, men sola var jeg fast bestemt på.

  4. Jeg har et par stykker bare. Har lyst på flere, og kommer antakelig til å gå løs på venstre skulder neste gang! Men så er det dette med penger da, og å bestemme seg for hva man vil ha.

  5. Jeg har lyst på ordene «Don’t Panic» (in large friendly letters) på en av armene mine, men har ikke hull i ørene en gang så jeg ser egentlig ikke for meg at det skjer. Ikke vet jeg helt hvordan jeg skulle plassert den/hvilken vei ordene skulle gått. Det forsvinner jo ikke av seg selv så jeg vil jo at det skal være helt riktig. Synes tatoveringer kan være skikkelig fint, og om ikke så gjør det heldigvis ingenting så lenge personen som har dem er fornøyd.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.