Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Hvem er jeg?

11. februar 2016

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et har kommet en del nye følgere her i det siste (hei, dere!) og i den anledning tenkte jeg at det kanskje passer seg med en liten presentasjon av meg selv? Noen opplysninger om hvem jeg er og slikt. Jeg synes det er fint å vite hvem personene bak bloggene er, så jeg oppfordrer dere alle sammen til å skrive litt om dere selv av og til (spesielt om dere får nye følgere). Dessuten leste jeg i dag dette innlegget av Siri (en av mine favorittbloggere), og det fikk meg til å tenkte litt på hvem jeg egentlig er. So, here it goes!

 • Jeg ble født 29. april 1989 på Harstad sykehus, og jeg vokste opp delvis i Harstad og delvis i en liten bygd som heter Borkenes (like ved Harstad). Harstad og Borkenes ligger, for dem som ikke vet det, i Sør-Troms, sånn ca. mellom Bodø og Tromsø.
 • Som liten drømte jeg om å arbeide som forfatter, marinbiolog eller dataingeniør.
 • Jeg er eldst av fire søsken. Jeg har to søstre på 18 og 23 år, en bror på 20 år og en svigerbror på 25 år. Foreldrene mine er fremdeles gift og jeg har akkurat blitt tante til lille Sofie! Jeg har også to tantebarn på Jørgen sin side.

 • Som barn og ungdom leste jeg veldig mye, i noen perioder leste jeg en bok hver dag. Jeg var en av de som leste raskest i klassen min.
 • Jeg tok lappen som 18-åring og elsker egentlig å kjøre bil, men jeg tør enda ikke kjøre her i Bergen.
 • På videregående gikk jeg på Salg & Service to år og Allmenn Påbygning ett år. Hadde jeg valgt om igjen så hadde jeg kanskje valgt Allmenn (eller studiespesialisering som det heter i dag) alle tre årene, eller Medier & Kommunikasjon.
 • Når jeg gikk på videregående arbeidet jeg blant annet på Rimi, på bensinstasjon, med markedsføring og på kontor.
 • Etter videregående flyttet jeg hjemmefra og bodde alene i ett år (eller, fikk en katt som holdt meg med selskap), samtidig som jeg arbeidet som salgskonsulent i et firma som solgte kontorrekvisita. Planen var å ta fagbrev i kontorfaget.
 • Så fant jeg ut at jeg heller ville studere, og flyttet hjem igjen. Deretter tok jeg bachelor i barnevern ved det som nå heter Det Arktiske Universitet, i Harstad. Dette var tre fantastiske år der jeg lærte ufattelig mye og fikk mange gode venner, der i blant hun som skulle bli min forlover senere.
 • Under studiene arbeidet jeg blant annet i barnehage, med barn og ungdom som hadde fysisk funksjonshemming, i psykisk helsevern og på barneverninstitusjon.

 • Etter studiene fikk jeg tilbud om fast jobb på barneverninstitusjon, men hadde da allerede bestemt meg for å studere videre. Jeg flyttet til Oslo sammen med søsteren min (som skulle studere til lektor i norsk) og tok videreutdanning innen sosialfag ved høgskolen i Oslo og Akershus. Det ble totalt åtte fag jeg tok der, og jeg kan begynne rett på en masteroppgave om jeg skulle ønske det i fremtiden.
 • Når jeg bodde i Oslo traff jeg Jørgen, mannen i mitt liv. Vi har i mars vært sammen i 3 år, og vi giftet oss 4. april 2014. Forholdet vårt kunne faktisk ikke vært bedre, så jeg føler meg utrolig heldig. Det var også Jørgen som var grunnen til at jeg flyttet til Bergen, og her har jeg nå bodd i litt over 2 år.

 • Jeg blir omtrent aldri sint, da skal det nesten ha skjedd noe ekstremt. Ikke blir jeg sur heller, i alle fall ikke langsur. Jeg var mer hissigpropp når jeg var i tenårene (hvem var ikke det?), og har blitt mye roligere og tålmodigere med årene.
 • Dessverre er jeg også relativt dumsnill og ekstremt konfliktsky. Jeg er også introvert, men har en del ekstroverte trekk. Blant annet liker jeg godt å være alene, men ikke for lenge om gangen.
 • Jeg ble født med en sjelden sykdom som gjør at jeg nesten er blind på det ene øyet, og derfor skjeler jeg litt. Tidligere har jeg operert for å rette opp skjelingen, og jeg har fått tilbud om å gjøre det igjen i fremtiden om jeg vil. Men akkurat nå er jeg ikke keen på narkose, kniv og nål i øyet…

 • Jeg har en forkjærlighet for barndom, og elsker alt som minner meg om min egen. Barndommen min var fantastisk! Jeg samler på Disney-filmer og andre filmer og ting som minner meg om barndommen min.
 • Jeg bare ELSKER katter. Jeg er nesten litt FOR glad i katter… Og dyr generelt, egentlig. Før har jeg hatt kanin, fugl og nå har jeg en katt her i Bergen (Mio) og en i Nord-Norge (Mimi). Kaninen min het Mickie, så tror jeg har en ting for dyrenavn på M?

 • Jeg elsker å reise, og har vært i relativt mange land og på mange steder i Norge. Det eneste fylket jeg ikke har besøkt i Norge er Finnmark, dit må jeg dra snart!
 • Jeg er overvektig og har vært det mesteparten av min ungdomstid. Fra 2014 og til nå har jeg gått ned ca. 20 kg, og er nå opptatt av trening og sunn mat. Jeg merker at jeg fungerer veldig mye bedre når jeg spiser riktig og trener, og intensjonen er å bli normalvektig en dag (eller få en normal fettprosent).

 • Noe av det jeg kanskje angrer mest på er at jeg solgte speilrefleksen min (Canon EOS 7D) og kjøpte meg systemkamera (Olympus PEN E-P5) i stedet. Ja, jeg bruker systemkameraet mye mer enn jeg brukte speilrefleksen, men bildekvaliteten kan ikke sammenlignes (mener nå jeg). Jeg kan for eksempel ikke ta fotooppdrag mer, fordi jeg ikke har godt nok fotoutstyr. Før tok jeg både oppdrag på bryllup, kjærestebilder, familiebilder og portretter.

 • Jeg er mye lysere til sinns på våren og sommeren enn på høsten og vinteren. Dette har skjedd de siste årene, når jeg har bodd sør for Polarsirkelen. Når jeg bodde i Nord-Norge merket jeg virkelig ingenting til tungsinn i mørketiden, så jeg synes egentlig at det er veldig rart at jeg gjør det nå. Kanskje det er fordi det er så lite snø her i Bergen?
 • Jeg bruker nesten aldri sminke, i alle fall ikke mye. Det har aldri interessert meg, dessverre. Heller ikke interiør, mote eller slikt. Men jeg liker å pynte meg av og til!

 • Jeg spiller faktisk litt gitar, selvom det har blitt alt for lite av det de siste årene. Både mamma og pappa spiller også gitar, og det gjør også alle mine søsken. I tillegg spiller broren min bass, den ene søsteren min saksofon og ukulele og den andre søsteren min ukulele, trommer og litt fele. Den yngste søsteren min er også veldig flink å synge.

 • Jeg har bare noen få nære venner, og det er nok for meg. I tillegg har jeg jo mange gode venner og bekjente som jeg har det veldig gøy med! Venner er uhyre viktig for meg. Min aller beste venn er nok Hilde-Lise, som også er min kusine og som jeg har vokst opp med. Hjelp, vi har virkelig funnet på mye rart opp igjennom… Ha ha!

 • Jeg liker veldig godt å tegne, men jeg er ikke flink. Ha ha, når jeg tegner ser det som regel sånn her ut:

Ha ha, lærte dere noe nytt?

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

24 Comments

 • yasminegonzalez

  Jo mer jeg laerer deg a kjenne jo mer digger jeg deg! :) Du er sa bra!

  11. februar 2016 at 4:18 pm Reply
  • Caroline

   AW, samme til deg!

   11. februar 2016 at 4:21 pm Reply
 • Renate

  Så mye jeg vil respondere på her, men jeg summer det opp i tre ord: du er god! <3 (Og dette må jeg også nevne; katter!! *hjerneøyne*)

  11. februar 2016 at 5:53 pm Reply
  • Caroline

   Aw, du er også gooood!

   11. februar 2016 at 6:31 pm Reply
   • Renate

    HJERNEøyne, faktisk. Mente hjerteøyne, hahaha!

    11. februar 2016 at 9:10 pm Reply
    • Caroline

     Haha!

     11. februar 2016 at 9:42 pm Reply
 • Gro

  Gøy å lese om deg, og Mickie!? Husker den kaninen fortsatt. ???

  11. februar 2016 at 7:07 pm Reply
  • Caroline

   Haha, ja, begynner å bli noen år siden.

   11. februar 2016 at 9:44 pm Reply
 • Carina

  Du er så fin og god <3 Tenk at du var raskest på å lese! Det er en egenskap jeg skulle ønske jeg hadde!

  11. februar 2016 at 7:11 pm Reply
  • Caroline

   Føler jeg ikke er noe rast nå lenger, ha ha.

   11. februar 2016 at 9:43 pm Reply
 • Ingrid E

  Ja, veldig mange kjekke ting! Du er bra :)

  11. februar 2016 at 8:08 pm Reply
  • Caroline

   Takk <3

   11. februar 2016 at 9:43 pm Reply
 • stinefriis

  Visste ikke at dere er gift! Så sjukt hyggelig :D :D

  11. februar 2016 at 9:07 pm Reply
  • Caroline

   Ja :D

   11. februar 2016 at 9:42 pm Reply
 • Maria

  Artig innlegg! alltid gøy å bli bedre kjent!:) Korleis traff du og Jørgen kvarandre? :)

  11. februar 2016 at 9:25 pm Reply
  • Caroline

   På internett :)

   11. februar 2016 at 9:42 pm Reply
 • karen anna

  Oi, jeg ante ikke at dere var gift! Så utrolig koselig :D Veldig fint innlegg, og veldig gøy å få lære litt mer om deg <3

  11. februar 2016 at 11:07 pm Reply
  • Caroline

   Så bra :)

   12. februar 2016 at 8:43 am Reply
 • Astrid

  Finfine Caroline ? God helg til deg og Jørgen!

  12. februar 2016 at 1:45 pm Reply
  • Caroline

   Takk! :D Til deg og Kjetil og <3

   12. februar 2016 at 1:49 pm Reply
 • Ida

  Morsomt å lese! Jeg har jo fulgt bloggen din lenge, men synes likevel det er morsomt med slike lister ^^ god helg!

  12. februar 2016 at 2:17 pm Reply
  • Caroline

   Så bra! God helg! :)

   12. februar 2016 at 2:57 pm Reply
 • Milla

  Du asså. Du e fantastisk. Digge deg!!! Og så utrolig kjekt å lesa ting eg ikje visste <3

  13. februar 2016 at 10:47 am Reply
  • Caroline

   DU OGSÅ!

   13. februar 2016 at 6:25 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.