Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstips #12

5. januar 2016

[su_dropcap style=»simple»]G[/su_dropcap]od tirsdag dere! Tror dere ikke jeg har klart å få skikkelig kink i ryggen? Buhu, hva skjer med å ha maks uflaks for tiden? Virker som kroppen arbeider skikkelig i mot meg. Kanskje den prøver å straffe meg for alt sukkeret jeg har spist? Ha ha, ikke vet jeg. Med kink i ryggen er det ikke så mye mer man kan gjøre enn å prøve å være i aktivitet så mye man klarer og ta det med ro resten av tiden. Jeg har klart å sykle litt og det går fint å gå. Å sitte er nesten helt umulig, og det er vanskelig å ligge også, så nettene er litt utfordrende. I morges våknet jeg med lynende smerte i ryggen, samtidig som jeg hadde hatt et skikkelig mareritt om at jeg ble forfulgt av en diger lysende edderkopp på himmelen. SCARY! Det er rart hvordan slike ting blir så virkelig i en drøm… Men nok om meg, her kommer ukens tips!

 • Last ned AdBlock Plus! Det er et genialt program som gjør at jeg slipper reklame på Facebook, blogger, nettsider og i YouTube-videoer. Veldig deilig.
 • Nå er det tilbud på Skyr til 10 kr på Coop OBS. Det er også mange gode 10-kroners tilbud ellers på Coops OBS og Meny.
 • Vet du egentlig hva som ikke bør vaskes i oppvaskmaskinen? Les om det her.
 • Å oppbevare frukt og grønt kan være vanskelig. Les mer her om hvordan du oppbevarer dem på best mulig måte.
 • Jeg har ikke sett Making a Murderer selv, men det er veldig mange som anbefaler den nå. Den er på min liste over hva jeg skal se på fremover! Serien er en dokumentarserie fra virkeligheten og den ligger på Netflix.
 • Om du vil bruke fine bilder til bloggen din på lovlig vis bør du sjekke ut denne nettsiden. Jeg bruker den hele tiden!

Foto: Christopher Harris.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • karen anna

  Æsj, så kjedelig! Håper det blir fort bra igjen! <3
  Det er forresten 10-kroners marked på Spar også!
  Jeg og kjæresten startet å se Making a Murderer for noen dager siden, og den er veldig spennende. En annen lignende serie som jeg nesten likte enda bedre er; The Jinx: The Life And Deaths of Robert Durst. Tror ikke den er like kjent, men den er skikkelig bra!

  5. januar 2016 at 3:10 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk for tips! :D

   5. januar 2016 at 4:26 pm Reply
 • stinefriis

  Må få sett Making a Murderer. Alle snapper om det for tida!

  5. januar 2016 at 10:36 pm Reply
  • Caroline

   I know!

   5. januar 2016 at 11:06 pm Reply
 • Ingvild

  Det der med mat var genialt! Takk for tips :D Jeg begynte å se Solsidan i juleferien…eller begynte og begynte. Så én episode, og herrehalelujah, for en deilig serie <3 Elsker Sverige!

  6. januar 2016 at 10:49 am Reply
  • Caroline

   Haha, beste serien jeg har sett på lenge!

   6. januar 2016 at 12:07 pm Reply
 • Carina Behrens

  Jeg er litt imot AdBlock på YouTube fordi det er disse reklamene som gjør at youtubere får lønn for jobben de gjør, men ellers bruker jeg det flittig :) Fullførte også Making a Murderer i går, og fyyyyy, den MÅ du se. Jeg blir så sinna! Kjempebra at Netflix har laget denne! Håper det blir konsekvenser for de rette folkene.

  Masse god bedring <3

  6. januar 2016 at 2:09 pm Reply
  • Caroline

   Det er jo greit at man kan slå av AdBlock på de sidene man vil også :) Jeg blir bare gal av YouTube sine reklamer :/

   6. januar 2016 at 2:11 pm Reply
 • Milla

  Åh. Den serien ska eg se. Og den siden du anbefalte va super. Godt nyttår forresten ;)

  // Så bra at Mio ikje va så redd. Leia va så redd at hu skrapte på ytterdørå og ville rømma. Har aldri sett hu så redd som hu va nå. Det va heilt forferdelig vondt å se på. Eg sko ønska me konne gjort som den byen i Italia, kor de har bestemt seg for å bruka fyrverkeri uten lyd <3

  7. januar 2016 at 9:41 am Reply
  • Caroline

   Oi, går det an med fyrverkeri uten lyd? Det er jo fantastisk. Det må alle begynne med!

   7. januar 2016 at 12:32 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.