Status

12. januar 2016
 • Jeg og Jørgen har funnet den perfekte balanse på middagsfronten nå. Vi har kjøttfri middag mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, og vi handler inn på mandag på Rema 1000 til disse middagene og mat ellers for uken. På fredag handler vi på Meny for helgen, og da kjøper vi gjerne entrecôte eller indrefilet til lørdag og to andre, gode kjøttmiddager til fredag og søndag.
 • Nå har vi endelig bestemt oss for hvor sommerferien skal tilbringes! Det blir nesten to uker i Nord-Norge, der vi håper på å få besøkt både Lofoten, Andøya og kanskje Senja (i tillegg til Harstad, der jeg kommer fra). Etter denne turen drar vi noen dager til Budapest i Ungarn, og det gleder jeg meg så utrolig til! Har noen av dere vært der? Jeg vil veldig gjerne ha tips i så fall! Ser for meg nydelige bygninger, spa, kaker og god mat.
 • Jeg tenker å lage en lydfil om min livsstilsendring fra 2014 og frem til nå. I den anledning må dere gjerne legge igjen en kommentar om det er noe spesielt dere vil jeg skal snakke om. Blir glad for tips!
 • De siste ukene har jeg fokusert på å leve så sunt som mulig. Jeg trener tre ganger i uken såfremt helsen tillater det, og jeg spiser så mye næringsrikt og sunt som mulig. På lørdagene unner jeg meg en liten sjokolade, litt potetgull eller lignende. Og gjerne en lunsj ute. Forrige uke gikk jeg ned ca. 2 kg, så jeg tror det går bra foreløpig!

Hva er status hos dere? Jeg vil så gjerne høre! Gi meg noen stikkord!

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

20 Comments

 • Susanne

  Inspirerende at dere har så mange kjøttfrie middager i uken! Jeg er veldig lite kreativ med vegetarretter. Legg gjerne ut oppskrifter ;)

  12. januar 2016 at 9:06 pm Reply
  • Caroline

   Det ligger mange ute allerede, og skal legge ut flere :)

   12. januar 2016 at 9:48 pm Reply
 • Rebecca

  Budapest er en fantastisk by, har vært der totalt 4 ganger siden jeg bor bare en liten togtur unna.
  Anbefaler pata negra på det sterkeste, en tapas restaurant. Fikk selv den anbefalt av en som bor der og den troner veldig høyt på min liste over beste matminner. Fikk anbefalt og dro på den som ligger på pest siden og man må bestille bord på forhånd (enkelt via nettsiden deres).
  Ellers anbefaler jeg å titte innom markedshallen, gå tur langs elven på kveldstid og ta seg turen til buda siden og besøke Borgen på toppen der (fin tur å gå opp og ned).

  Angående livstilsendringen så lurer jeg på hvordan du håndterer motgang og hva som er dine beste råd for å ikke gi opp selv om motivasjonen ikke er på topp :)

  12. januar 2016 at 9:10 pm Reply
  • Caroline

   Takk for spørsmål og tips :D

   12. januar 2016 at 9:46 pm Reply
 • Marianne - Glimt av verden

  Bra valg av sommerferiedestinasjon! Jeg var i Budapest i høst, og synes det er en veldig fin by. Utrolig flotte bygninger, og fint ved Donau, som renner gjennom byen. Jeg rakk ikke å besøke noen av badene, men har hørt mye bra om dem, så det står på lista mi til et eventuelt senere besøk. Jeg kan anbefale å bo i bydel 5, eller i nærheten av den, på Pest-siden, øst for elven.

  Håper legene finner ut av ting – og imponerende jobbet med trening tre ganger i uken!

  12. januar 2016 at 9:20 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk for tips! :D Og takk <3

   12. januar 2016 at 9:46 pm Reply
 • Lisa

  Jøss, så spennende! Du skal vel legge ut oppskriftene? Hope so ?? Jeg er lunsjvegitarianer, jeg. Vært det siden desember i 2015, så ikke så lenge enda – men trives veldig med det ☺

  12. januar 2016 at 10:01 pm Reply
  • Caroline

   Det ligger allerede mange kjøttfrie oppskrifter her på bloggen, men kommer til å legge ut flere :)

   12. januar 2016 at 10:03 pm Reply
 • stinefriis

  Vi har begynt å prøve oss på soya-produkter og sånn nå, og skal teste mer kjøtterstatninger fremover. Går mye i fisk fremfor kjøtt om dagen – særlig nå etter jula, for begge er sjukt lei av storfe og svin. Haha! :D
  Gleder meg til lydfil! Spennende med nye formater :D

  12. januar 2016 at 10:21 pm Reply
  • Caroline

   Å, skulle ønske jeg likte fisk, he he.

   13. januar 2016 at 11:51 am Reply
 • HjertejubelNadia

  Av en eller annen grunn ble jeg overrasket over å høre du er fra Harstad, så morro! Jeg om samboeren min bruker også rundt 1000-1200 kroner på mat i uken, forresten. Tror og håper det er en relativt normal sum.

  Status her i gården:
  – søkte på jobb i dag! Ikke en ny jobb, men en liten bi-jobb i tillegg til den jeg har som sykepleier i full stilling :)
  – jeg fikk nye sykepleierstudenter i dag, den 11 og 12 faktisk, og de virker superkjekke og flinke.
  – jeg har også kommet på rett spor igjen når det gjelder en sunn hverdag, og det føles bra

  Ellers så håper jeg veldig at de finner ut hva som feiler deg, og at du kan få behandling for det. Ikke greit å gå så lenge å føle deg dårlig, masse god bedring!

  12. januar 2016 at 11:23 pm Reply
  • Caroline

   Å, høres ut som du har vært veldig produktiv i det siste :) Bra for deg! Og takk <3

   13. januar 2016 at 11:54 am Reply
 • Karoline

  Har aldri vært i Budapest, men det høres fint ut og blir nok kos. Håper ellers legene finner ut av ting sånn at du slipper å være syk så mye og fint at dere har funnet en fin balanse på middagsfronten, det høres smart ut :)

  13. januar 2016 at 8:25 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk for det! <3

   13. januar 2016 at 11:55 am Reply
 • Milla

  Siden dåkkår ska te nord-norge så anbefale eg dåkkår å stikka innom Sandnessjøen for å se den flottaste fjellkjeden me har her i Norge, De Syv Søstre. Nå ligge detta i helgeland da, så det e jo kje heilt heilt nord ;)

  13. januar 2016 at 12:14 pm Reply
  • Caroline

   Det er dessverre ganske langt fra Harstad, men jeg har det helt klart på planen min for fremtiden! :)

   13. januar 2016 at 12:18 pm Reply
 • skoboksen

  Å, var på en helt nydelig italiensk restaurant i Budapest, men jeg husker ikke hva den het! Husker bare at de serverte hjemmelaget lavendel-limonade med bobler. Hmmm, skal si ifra hvis jeg husker på det!

  Gleder meg til lydfilen! Dette varierer sikkert veldig fra person til person, og ønsket om endring kommer innenfra, men hva slags innspill fra andre opplevde du som motiverende da du satt i gang med (og underveis i) livsstilsendringen – hva ga deg ekstra pepp og troa på det kom til å gå? (Og hvilke ting er det evt. man ikke trenger å høre?) Står litt på sidelinja, og vil veldig gjerne hjelpe/bidra til å bedre trenings- og kostholdsvaner, men er redd jeg oppleves som innpåsliten og masete hvis jeg engasjerer meg.

  15. januar 2016 at 10:59 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for spørsmål! Og du, du må finne ut navnet på den plassen altså! Haha.

   15. januar 2016 at 11:04 pm Reply
 • Amalie

  Jeg syntes kanskje 1000-1200kr er litt mye for to personer. Men sunnere matvarer er jo litt dyrere. Jeg og min samboer bruker om lag 600-800kr i uken.

  16. januar 2016 at 1:36 pm Reply
  • Caroline

   Vi lager kun mat fra bunnen av og bruker gode råvarer, så det blir litt. Men vi ligger ofte på under 1000 kr i uken også, så all over blir det nok rundt 1000 kr i uken. Hva er det dere sparer inn på? :)

   16. januar 2016 at 1:43 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.