Mandag klokken 13

[su_dropcap style=»simple»]E[/su_dropcap]r det ikke merkelig, dette livet vårt? Det ene øyeblikket kan være magisk og vakkert, helt ut av det blå kommer denne gode og varme følelsen. Den sprer seg direkte fra hjerteroten og ut i kroppen. Det er frysninger, på den gode måten. Du begynner å gråte fordi verden er så vakker, fordi du er så lykkelig. Det går opp for deg hvor heldig og takknemlig du er for at du kan ha slike herlige øyeblikk. Du omfavner følelsen og holder den tett, for du vil ha den hos deg så lenge som du kan. Vil aldri slippe den.

I hverdagen tenker jeg ofte på disse øyeblikkene, og jeg gleder meg til jeg skal få oppleve de igjen. Jeg elsker at de kommer så plutselig, gjerne akkurat når jeg trenger dem. Jeg fikk et slikt øyeblikk i dag når jeg hørte på denne sangen. Sånn plutselig og veldig tilfeldig. I dag, klokken 13. Hør på sangen du også, og lukk øynene. Kan du føle det? Den varme følelsen? At det tross alt finnes så mye fint på denne jordkloden vår. Oppi all elendighet, hat, ondskap og krig kan man finne vidunderlige eventyr. Det gjør livet verdt å leve.

Foto: Kaushik Panchal.

2 kommentarer om “Mandag klokken 13

  1. Akkurat den sangen er nok en av mine yndlingssanger, og det finnes så mange fine versjoner av den! Joni Mitchell sin originalversjon er nok den jeg liker aller best, men Unni sin er også fin. Marthe Valle sang den på beat for beat rett etter at jeg «oppdaget» den.. Og wow!

    Ha en fin dag, Caroline <3

    1. Jeg liker faktisk Unni sin bedre enn orginalen, men Joni er genial som har laget en så fin sang! Ha en fin dag du og! <3

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.