Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Mål for februar

31. januar 2016

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]anuar er straks over, hva skjer med det? Tiden bare renner mellom fingrene mine, føles det som. Men tiden vi går inn i nå er lys og varm og fin, og det bobler av inspirasjon og motivasjon for tiden. Januar har vært bra på mat- og treningsfronten. Jeg har kanskje ikke gått så mye ned i vekt som jeg ville, men hva betyr den dumme vekten når jeg har gått ned 8 cm (!) på midjen. Hurra! Jeg kjenner meg allerede sunnere, og det er deilig. Denne måneden har jeg faktisk ikke fått lest en eneste hel bok, og det er jo litt trist. Men håper på at februar blir bedre. Jeg har i alle fall troen! Her er mine mål for den andre måneden i året:

 • Stå opp mellom klokken 6 og 8 på hverdager.
 • Få til 3-4 treningsøkter i uken.
 • Fullføre en del kurs og arbeide målrettet hver dag.
 • Begynne å trene yoga, og ikke bare si det hele tiden.
 • Sette meg mer inn i mindfullness, og sette av tid til det i hverdagen.
 • Lage minst fire nye middagsretter.
 • Høre masse på musikk.
 • Begynne å se Sherlock.

Hva er dine mål?

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • stinefriis

  Tida forsvinner så forbanna fort. Utrolig! Syns du har bra mål for februar! Mitt mål er vel egentlig å bare gi alt i praksis, og gjøre et godt inntrykk der :)

  31. januar 2016 at 5:11 pm Reply
  • Caroline

   Stort og bra mål ;)

   31. januar 2016 at 6:29 pm Reply
 • Victoria S. Wee

  Sherlock er bra!! :D Jeg må begynne med Yoga jeg og, men så orker jeg ikke, men jeg må

  31. januar 2016 at 5:25 pm Reply
  • Caroline

   Gleder meg til Sherlock!

   31. januar 2016 at 6:29 pm Reply
 • Elena

  :-)

  Mine mål for februar:
  – Lese «Min kamp» nr. 2 av Knausgård
  – Svømme annenhver dag
  – Fotografere enda mer
  – Kun spise sjokolade på lørdager

  Ha en fortsatt fin søndag!

  31. januar 2016 at 5:33 pm Reply
  • Caroline

   Veldig fine mål!

   31. januar 2016 at 6:29 pm Reply
 • Siri Vilberg

  Wow, grattis med midjemålet!

  Mine mål for februar er å øke treningsmengden min litt og å lese fire bøker.

  Gleder meg til å lese om yogaeventyrene dine.

  31. januar 2016 at 5:54 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det! Fine mål :D

   31. januar 2016 at 6:28 pm Reply
 • karen anna

  Du er flink! <3 Fine mål.
  I februar vil jeg prøve å stå opp litt tidligere om morgenen. Jeg vil lese mer. Besøke mamma mer. Og lage flere videoer.

  1. februar 2016 at 5:17 pm Reply
  • Caroline

   Jeg elsker dine mål :D

   1. februar 2016 at 7:07 pm Reply
 • Marthe

  Kanskje eg burde lage meg ei sånn liste, og henge på kjøleskapet. Er så mange ting eg vil gjere, men får aldri gjort. Så viss eg skriv det ned (og kan stryke ut!), så går det kanskje likevel. vertfall med det å stå opp om morgenen, spesielt i helgene – for da blir klokka fort mange.

  1. februar 2016 at 5:33 pm Reply
  • Caroline

   I helgene er det litt lov ;)

   1. februar 2016 at 7:07 pm Reply
 • itadakimat

  Så flink du er å trene! Lurt å blande litt vanskelege mål med sånne fine, som Sherlock! eg såg alt av det i desember, det er fantastisk. I februar skal eg prøve å ordne meg eit sommarvikariat, skrive mykje og hvis eg får pengar til det skal eg kjøpe meg nye sko som eg kan begynne å springe i. Trur det blir bra!

  2. februar 2016 at 1:16 pm Reply
  • Caroline

   Det tror jeg også blir veldig bra!

   2. februar 2016 at 1:57 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.