Mål for februar

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]anuar er straks over, hva skjer med det? Tiden bare renner mellom fingrene mine, føles det som. Men tiden vi går inn i nå er lys og varm og fin, og det bobler av inspirasjon og motivasjon for tiden. Januar har vært bra på mat- og treningsfronten. Jeg har kanskje ikke gått så mye ned i vekt som jeg ville, men hva betyr den dumme vekten når jeg har gått ned 8 cm (!) på midjen. Hurra! Jeg kjenner meg allerede sunnere, og det er deilig. Denne måneden har jeg faktisk ikke fått lest en eneste hel bok, og det er jo litt trist. Men håper på at februar blir bedre. Jeg har i alle fall troen! Her er mine mål for den andre måneden i året:

 • Stå opp mellom klokken 6 og 8 på hverdager.
 • Få til 3-4 treningsøkter i uken.
 • Fullføre en del kurs og arbeide målrettet hver dag.
 • Begynne å trene yoga, og ikke bare si det hele tiden.
 • Sette meg mer inn i mindfullness, og sette av tid til det i hverdagen.
 • Lage minst fire nye middagsretter.
 • Høre masse på musikk.
 • Begynne å se Sherlock.

Hva er dine mål?

14 kommentarer om “Mål for februar

 1. Tida forsvinner så forbanna fort. Utrolig! Syns du har bra mål for februar! Mitt mål er vel egentlig å bare gi alt i praksis, og gjøre et godt inntrykk der :)

 2. :-)

  Mine mål for februar:
  – Lese «Min kamp» nr. 2 av Knausgård
  – Svømme annenhver dag
  – Fotografere enda mer
  – Kun spise sjokolade på lørdager

  Ha en fortsatt fin søndag!

 3. Wow, grattis med midjemålet!

  Mine mål for februar er å øke treningsmengden min litt og å lese fire bøker.

  Gleder meg til å lese om yogaeventyrene dine.

 4. Kanskje eg burde lage meg ei sånn liste, og henge på kjøleskapet. Er så mange ting eg vil gjere, men får aldri gjort. Så viss eg skriv det ned (og kan stryke ut!), så går det kanskje likevel. vertfall med det å stå opp om morgenen, spesielt i helgene – for da blir klokka fort mange.

 5. Så flink du er å trene! Lurt å blande litt vanskelege mål med sånne fine, som Sherlock! eg såg alt av det i desember, det er fantastisk. I februar skal eg prøve å ordne meg eit sommarvikariat, skrive mykje og hvis eg får pengar til det skal eg kjøpe meg nye sko som eg kan begynne å springe i. Trur det blir bra!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.