Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Magiske øyeblikk

27. januar 2016

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]oen TV-øyeblikk får hjertet mitt til å stoppe opp og åpne seg. Jeg er en person som typisk griner til det meste av triste ting på TV, men også fine ting. Sentimental much? Her har jeg samlet noen filmsnutter som får meg til å smile, til å gråte, til å få gåsehud og som virkelig henter frem alle følelsene i meg. Er dere enig? PS: se filmene alene, stor fare for at tårekanalene åpnes. Men det er vel litt godt i blant?

Dette er en av mine favorittepisoder av Doctor Who, og jeg elsker sangen og plottet og alt.

Glem alt som får deg til å gråte i en Disney-film. Denne scenen er den tristeste som finnes og jeg gråter den i dag i dag tønner av tårer når jeg ser den. Så hjerteskjærende. Utrolig hva en tegnefilm kan hente ut av følelser… Men fortvil ikke, det ender veldig godt, og se på denne etterpå for å lette sinnet litt (jeg gråt av den også, jeg da…):

Forrest Gump er kanskje min favorittfilm, all time. Og jeg bare elsker denne scenen da han finner ut at han har en sønn. Jeg elsker virkelig karakteren Forrest Gump og hvor utrolig god han er. Tenk om alle mennesker kunne være som han…

Into the Wild er også en av mine favorittfilmer, og jeg elsker stemningen i filmen og musikken og hvordan den får meg til å føle meg. Jeg blir sint på samfunnet, jeg vil rømme og jeg vil være fri.

A Walk to Remember har alltid fått meg til å både smile og gråte. Det er virkelig den beste rollen som Mandy Moore har gjort, musikken er nydelig og jeg elsker magien som kommer av ekte kjærlighet.

Sånn, nå er det nok grining for i dag kjenner jeg. Ha ha! Hva griner dere av?

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

11 Comments

 • stinefriis

  Har du sett «my sisters keeper»? Min grinefilm nummer en!

  27. januar 2016 at 1:10 pm Reply
  • Caroline

   Nei, takk for tips!

   27. januar 2016 at 1:24 pm Reply
   • stinefriis

    Se den! Og ha mye is tilgjengelig.

    27. januar 2016 at 1:54 pm Reply
    • Caroline

     He he, okei!

     27. januar 2016 at 1:57 pm Reply
 • Milla

  Åh. Disney. Eg grine av alt (nesten). Blitt sykt mer emosjonell itte eg fikk Ask. Urett mot dyr og mennesker. Barn med kreft. Kreft generelt. At ulv nesten er utryddet. Når eg møte mennesker med Canada goose jakker. Smerter. Når venner slite og eg ikje kan hjelpa de. Når mine egne demoner tar overhånd. Disneyfilmer. Filmen Sleepers. Når alle knele foran Frodo, Sam, Pippin og Merry og Aragorn seie «you now to no one». Eg grine te mye for å sei det sånn ;)

  27. januar 2016 at 1:14 pm Reply
  • Caroline

   Jeg kjenner meg igjen ;) Men jeg har vel vært sånn i mange år nå, he he.

   27. januar 2016 at 1:24 pm Reply
 • Milla

  Det sko stå «you bow to no one» ikje «now» haha

  27. januar 2016 at 1:15 pm Reply
 • Marie

  Mye fint på lista di! Mine to absolutte favorittfilmer for øyeblikket er About Time og Love, Rosie. Griner like mye av glede hver gang <3

  27. januar 2016 at 1:21 pm Reply
  • Caroline

   Å, takk for tips!

   27. januar 2016 at 1:24 pm Reply
 • IM

  Altså, Forrest Gump – hvor skal man begynne. FOR en film <3 Og den scenen du la ut – jeg griner hver eneste gang.

  27. januar 2016 at 1:39 pm Reply
  • Caroline

   Beste filmen som er laget!

   27. januar 2016 at 1:43 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.