Lys fremtid

15. januar 2016

[su_dropcap style=”simple”]D[/su_dropcap]et blir lysere ute nå, merker dere det? Her i Bergen merker jeg det spesielt godt fordi det nå snør masse. Snøen lyser veldig opp! De siste dagene har jeg vært utrolig mye på kafé! I går var jeg først på frokostdate med tre venninner hos Colonialen på Litteraturhuset, og så på middagsdate på Skikkelig Mat med Jørgen. I dag spiste jeg lunsj med tre andre venninner på Café Aura og skulle ta bussen hjem i firetiden med Jørgen. Men den gang ei! Det har vært helt totalt kaos her i Bergen i dag i trafikken. Vi måtte vente i byen helt til klokken 20:30 (!), og mange har sittet på buss i 4-5 timer i dag, på en rute som normalt sett tar maks en halv time. Dermed ble det middag på Den Lille Risbollen og te hos Amalies Hage.

Jeg gleder meg veldig til våren nå, på tross av at vinteren er fin den og. Jeg vil bruke våren og sommeren på å gå igjennom oppskriftene mine og forbedre dem. Både innholdsmessig og fotomessig. Det er bare trasig å ta bilder inne nå for tiden… Og det er ikke like lett når man ikke har speilrefleks. Så det blir et morsomt prosjekt! Håper virkelig dere har det bra i vinterkulden!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • Christi Elin

  Uuu, eg er så glad eg har begynt å ta båten til og fra sentrum :D Var det god mat på den lille risbollen?

  15. januar 2016 at 10:40 pm Reply
  • Caroline

   Tror det er bedre thaimat andre plasser :)

   15. januar 2016 at 11:05 pm Reply
 • Brukne Vinger

  Åh jeg savner virkelig snø. Her oppe i trønderlag er det iskaldt nå, men ingen snø.

  16. januar 2016 at 9:57 am Reply
  • Caroline

   Å, kjipt! Jeg er glad det er kommet litt her, men det trenger ikke komme mer nå haha.

   16. januar 2016 at 10:06 am Reply
 • Renates Reiser

  Det er så utrolig deilig at solen er tilbake oppe i nord, og våren begynner å nærme seg! Eller, det tar vel et par måneder til, men likevel ;) Det hjelper godt på med snøen. Selv om det ikke er så gøy når det blir fullstendig snøkaos.

  Forresten superkjipt og uventet angående Alan Rickman… :(

  16. januar 2016 at 10:47 am Reply
  • Caroline

   Ja, veldig trist :( Hurra for snøen, da!

   16. januar 2016 at 11:08 am Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Jeg har det fint, kom akkuratt hjem fra en lang fjelltur i snøen. Må si at jeg virkelig liker bildene du tar, de er skikkelig fine. Håper du føler deg bedre snart, hvis ikke så foreslår jeg at du tar deg et aldri så lite Harry Potter maraton. Klem

  16. januar 2016 at 2:28 pm Reply
  • Caroline

   Hadde det i julen, så kos!

   16. januar 2016 at 2:42 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.