Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Livsstilsendring (opptak 2)

27. januar 2016

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]er kommer andre lydfil om min livsstilendring, og hvordan det har gått fra jeg startet og frem til nå. Om det er intresse for det så kan jeg lage en siste lydfil om livsstilsendringen der jeg svarer på eventuelle spørsmål dere sitter inne med. Spør i så fall i kommentarfeltet, og om det blir noen spørsmål skal jeg lage lydfil (om det bare blir noen få kan jeg svare i kommentarfeltet). Håper dere har en fin onsdag!

Foto: Gabriel Gurrola.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Marthe

  Synst det er interessant å høre om stillingsendringa di. Eg synst alltid det er vanskelig å vite kor mykje ein bør ete iløpet at dagen, kor mykje er liksom 2000kacl i mat.

  27. januar 2016 at 6:18 pm Reply
  • Caroline

   Hva mener du med stillingsendring? Jeg tenkte å legge ut hva jeg vanligvis spiser i løpet av en uke, så kan du se et eksempel :)

   27. januar 2016 at 6:20 pm Reply
   • Marthe

    oj, det skulle stå livstilsendring!

    27. januar 2016 at 6:26 pm Reply
    • Caroline

     Åja, haha, da forstår jeg litt bedre! He he.

     27. januar 2016 at 6:30 pm Reply
 • Rebecca

  Gøy å høre fortsettelsen, Caroline :) Kjenner meg mye igjen i det du skriver. Jeg prøver også å være veldig bevisst på det med hverdagsaktivitet. Selv om jeg har hund og går mye tur så er det også ofte at jeg da ikke er så aktiv utenom, så det prøver jeg å gjøre noe med, være bevisst på å gå overalt og sånn. Har troen på at det utgjør utrolig mye og etter at jeg har begynt å bruke fitbit så ser jeg også hvor mange skritt jeg går hver dag, har du vurdert å teste det? Er utrolig motiverende :)

  Har du noen spesifikke mål videre? :) Også lurer jeg på om du har tenkt på å «gjenta suksessen» som du hadde det første halvåret i 2014 da du gikk ned så mye? Og om ikke, hvorfor? :)

  Håper du får en fantastisk fin helg :)

  29. januar 2016 at 6:35 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk for fin kommentar! Jeg svarer bare her, jeg. Jeg har skritteller på meg hver dag, det er veldig motiverende! Mål fremover nå er generelt å fortsette med å gå ned i vekt, trene jevnt og lage masse sunn mat. Jeg vil ikke legge meg på samme kalorimengde og treningsmengde som i starten av 2014. Grunnen til det er at så få kalorier kombinert med mye trening er ikke sunt for kroppen, og jeg ble nesten utbrent av det. Det går for en stund, men jeg tror aldri det kan fungere i lengden. Og jeg er ute etter en varig livsstil :)

   30. januar 2016 at 12:34 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.