Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Jentekveld

4. januar 2016

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]å lørdag var jeg på verdens beste jentekveld hos min venninne Cecilie med Camilla, Yasmine (sjekk bloggen hennes!), Ekaterina og Nova (hunden til Cecilie). Vi hadde tapaskveld, noe som er genialt fordi alle kan ta med seg litt hver. Jeg tok med dadler med bacon, grønnsaker med dipp og verdens beste sjokoladekake. Jeg håper 2016 kan bli et år fylt med mange, mange kvelder som denne.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

8 Comments

 • stinefriis

  Corgi! Åååhr, jeg har så lyst på sånn hund<3 Så ut som en hyggelig kveld :D

  4. januar 2016 at 4:44 pm Reply
  • Caroline

   Corgi er så søøøte!

   4. januar 2016 at 6:42 pm Reply
 • Therese

  Det så ut som en utrolig trivelig kveld! Minner meg på at jeg må invitere litt jenter til meg for det samme :D Viktig å huske på at det ikke alltid må være i helgen, eller ved en spesiell anledning for å kose seg sånn :-)

  5. januar 2016 at 7:37 am Reply
  • Caroline

   Enig :D

   5. januar 2016 at 11:33 am Reply
 • karen anna

  Dette virket superkoselig!! Lengter sånn etter venninnekvelder.

  5. januar 2016 at 3:43 pm Reply
  • Caroline

   Det var veldig koselig, jeg må bli flinkere til å be folk til meg og.

   5. januar 2016 at 4:26 pm Reply
 • yasminegonzalez

  Takk for en SUPER kveld! Var SA kjekt a se deg igjen! :) <3

  6. januar 2016 at 9:19 am Reply
  • Caroline

   Samme til deg! <3

   6. januar 2016 at 12:08 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.