Jentekveld

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]å lørdag var jeg på verdens beste jentekveld hos min venninne Cecilie med Camilla, Yasmine (sjekk bloggen hennes!), Ekaterina og Nova (hunden til Cecilie). Vi hadde tapaskveld, noe som er genialt fordi alle kan ta med seg litt hver. Jeg tok med dadler med bacon, grønnsaker med dipp og verdens beste sjokoladekake. Jeg håper 2016 kan bli et år fylt med mange, mange kvelder som denne.

 

8 kommentarer om “Jentekveld

  1. Det så ut som en utrolig trivelig kveld! Minner meg på at jeg må invitere litt jenter til meg for det samme :D Viktig å huske på at det ikke alltid må være i helgen, eller ved en spesiell anledning for å kose seg sånn :-)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.