Grønnsakspasta med grønne linser

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]asta er nok noe av det aller beste jeg vet i hele verden! Altså, jeg kan ikke beskrive hvor godt jeg liker det… For meg skal pasta være al dente, og det må være en god olivenolje og parmesan til. Da er jeg et lykkelig menneske. Uheldigvis er pasta ikke spesielt sunt, så det er dessverre veldig sjeldent jeg kan spise det. Derfor ble jeg veldig glad når Toro lanserte grønnsakspasta! Den som smaker gulrot er min favoritt, men alle er gode. Her kommer en utrolig enkel oppskrift for travle dager. Nam!

Du trenger dette til to porsjoner (595 kalorier per porsjon):

 • 1 pakke/250 g fersk grønnsakspasta, gulrot
 • 1 pakke/170 g grønne linser, GoGreen
 • 20 g revet parmesan
 • 2 ss extra virgin olivenolje
 • 20 g smør til steking
 • 1 stk løk
 • 2 fedd hvitløk
 • Krydder (jeg brukte salt, pepper, hvitløkssalt og spisskummen)

Slik gjør du:

 1. Hakk opp løk og hvitløk.
 2. Skyll linsene godt.
 3. Kok pasta som anvist på pakken.
 4. Stek linser, løk og hvitløk i en stekepanne. Krydre med det du ønsker.
 5. Server med olivenolje og parmesan.

[su_box title=»Innhold per 100 gram:»]214 kcal, 9 gram proteiner, 28 gram karbohydrater, 6 gram fett.[/su_box]

 

6 kommentarer om “Grønnsakspasta med grønne linser

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.