Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Fint på en søndag

24. januar 2016
 • Jeg har blitt tante! I går, ca. kl. 16, kom en liten jente til verden. Hun har ennå ikke fått noe navn, men hun er det søteste og fineste jeg har sett noen gang. Jeg er så utrolig stolt av min lillesøster, en fødsel er jo faktisk en veldig stor påkjenning! Så jeg er utrolig glad for at alt gikk bra og endelig glad på min søster og min svigerbror sine vegne. Jeg skal få se henne i mars når jeg tar turen nordover, det skal bli ekstra fint og sikkert veldig rart. Tenk at den lille jenten faktisk har noen av mine gener.
 • I dag har jeg lastet ned prøveversjoner av Photoshop og Lightroom. Til nå har jeg faktisk redigert bildene mine til bloggen i VSCO-cam appen på mobilen, men nå vil jeg gjerne gå et steg videre og prøve meg på noen skikkelig redigeringsprogram. Jeg var aktiv med Photoshop for noen år siden, men nå har jeg nesten glemt alt… Rop ut om dere vet om noen gode nettsider der jeg kan lære noe smart. Jeg har veldig lyst å få meg en ny linse til mitt Olympus PEN E-P5 i år, og jeg vil ta flere bilder. Gleder meg så mye til lyset blir litt lengre for hver dag fremover nå!
 • I helgen har vi hatt pinnekjøttmiddag med svigerforeldrene mine, trent, vasket og ryddet hele leiligheten og jeg har truffet gode venninner over en bedre lunsj. Jeg kjenner at jeg virkelig nyter det å kunne ha gode venner, det er dessverre ikke alle forunt. Å sette av tid til venner er for meg utrolig viktig for min livskvalitet!
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • Marie

  Gratulerer så mye som tante! Hadde vært gøy å få høre navnet når det blir kjent!
  Høres ut som du hadde en flott helg, pinnekjøttmiddagen hørtes iallefall flott ut – og tid med venner og!

  24. januar 2016 at 10:52 pm Reply
  • Caroline

   Ja, veldig fin :)

   25. januar 2016 at 11:30 am Reply
 • Katrine

  Åh, gratulerer så mye som tante! Det er virkelig en tittel jeg håper å få æren av å ha en dag, jeg også. Så rart og fint og koselig og spennende det må være! :)

  Jeg har brukt litt forskjellige redigeringsprogrammer, men ikke akkurat på Photoshop-nivået. Liker at man har litt redigeringsverktøy å velge mellom, men Photoshop-jungelen gikk jeg meg litt vill i på videregående. Jeg bruker selv et som heter Pixl (kan både lastes ned og brukes på internett), og er fornøyd med det. Mange muligheter der også (dog ikke like mange som Photoshop).

  24. januar 2016 at 11:49 pm Reply
  • Caroline

   Takk for tips! :)

   25. januar 2016 at 11:29 am Reply
 • Ida

  Gratulerer så mye med å bli tante! ^^ det må være stas!
  Og ja, gode venner er gull verdt! – og absolutt ikke noe man bør ta for gitt. Håper du får en fin uke, Caroline! :)

  25. januar 2016 at 7:36 am Reply
  • Caroline

   Du også, Ida <3

   25. januar 2016 at 11:28 am Reply
 • yngaam

  Gratulerer så mye som tante!! Jeg ble selv tante for to måneder siden til en liten jente, utrolig stas! :D

  25. januar 2016 at 10:34 am Reply
  • Caroline

   Veldig stas!

   25. januar 2016 at 11:28 am Reply
 • nocturnalmistakes

  Gratulerer så mye som tante! :D Så utrolig moro! Og mange gratulasjoner til foreldre og barn :D

  26. januar 2016 at 1:44 am Reply
  • Caroline

   Ja :D

   26. januar 2016 at 11:57 am Reply
 • Synne

  Gratulerer så mye som tante!

  2. februar 2016 at 10:24 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! :D

   2. februar 2016 at 10:29 pm Reply
 • ingvildsinverden

  Iiiih, gratulerer så masse!! Det er så stas å bli tante! Jeg er tante til to barn som halvbroren min (i USA) har, men jeg har jo derfor ikke sett dem så ofte.. Barn vokser jæskla fort, så det gjelder å ta vare på den verdifulle tida :)

  Klem!

  7. februar 2016 at 7:44 pm Reply
  • Caroline

   Veldig stas, takk!

   7. februar 2016 at 9:32 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.